Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dej sa posunul o niekoľko rokov ďalej a presunul sa do vojenskej školy. Úvod je fasa: Chucky zavraždí "hračkára" s pomocou hračiek, bohužiaľ akonáhle sa príbeh presunie na vojenskú školu, všetko ide do sračiek. Herci sú otrasní, výprava strašná a klišé nevyzerá zábavne ako v dvojke, ale nudne a úboho. Chuckyho OPAŤ opravili, aby mohli OPAŤ dokázať, že on nevraždil, ale on OPAŤ zabil tých, čo to spravili a OPAŤ sa vybral za Andym. A koniec - ďalšie OPAŤ. Tri body z desiatich akurát za skvelého Chuckyho a jeho technické prevedenie a za úvodnú vražednú scénu. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo. ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno