Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Film na styl Podfukářů a partičce lidí, kteří okrádají druhý a nakonec se okrádají sami navzájem. Dost dobře natočený a rozdělený do pěti kapitol. V každé kapitole se seznámíte blíž s jednou postavou a přitom to celkově zapadá do příběhu, i když se ostatní postavy v té kapitole třeba ani neukážou. Nakonec to do sebe pěkně všechno zapadne. Fakt slušný - 65%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film typu kruhový objazd, kde sa všetko nakoniec spojí v jednom. Dobre prepojené postavy, nechýbali emócie, momenty prekvapenia, ale všetko to bolo také nevýrazné, čo je škoda, lebo inak to mohol byť sakra dobrý film a takto je len dobrý a nevýnimočný, hoci sa odlupoval postupne ako cibuľa. Pochvala aj pre nasvietenie Julianne Moore, ktorú dokázali dostať do polôh, aby vyzerala sťaby mladica a nie penzistka. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda a největší letošní trápení. Bratříček Focus a Podfukářů ? Těžko. Místo heistů a podfuků se tu řeší mezilidské vztahy a převažuje drama, kde se fakt nic zajímavého celé 2 hodiny neděje. Postavy mě vůbec nebavily, dialogy yaaawn, o rychlém tempu, napětí či zábavě zde nemůže být ani řeč a celé je to takové chladné, odtažité a nezaujaté k divákovi. "Zvraty" mě tu nepřišly absolutně zajímavé ani šokující. Za mne ztráta času, nebavilo mě tam absolutně nic. 3/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka a další pětizářez! Popis filmu od Apple+ vypadá jako úmorná drama nuda, ale je to víceméně úplný klam, protože Sharper je napínavý thriller plný zvratů, neskutečných podvodů a intrik sledující na první pohled odlišné osoby, ale čím hlouběji film jde, tím většího propojení se nám dostává a v samotném závěru se vše spojí do dokonalého obrazu. Tvůrci nám servírují zvraty, výborně zahrané postavy i spletitý příběh a celá tahle banda zlodějíčků, o které film pojednává, je teda sakra působivá. Spád, napětí, áčkoví herci a precizní podání celého příběhu dělají ze Sharper absolutní top shit pecku evokující skvělý Focus (Will Smith) a já jsem zas nadšený jak malé dítě, protože tyhle filmy já můžu. V jednom měl oficiální popis ale pravdu - nic není takové, jak se zdá. Luxusní záležitost! ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Další z řadu podfukářských filmů s méně obvyklým způsobem vyprávění oklikou z pohledu jednotlivých postav. Pro diváka, který zná obdobné filmy (jako jsou série filmů Podfukáři nebo dnes už klasika Dannyho parťáci nebo Italian Job), se může zdát příliš předvídatelný, ale já jsem tento snímek uvítal, protože podobných v poslední době moc natočeno nebylo a jednou za čas mám na tento subžánr chuť a tu Sharper docela ukojil. 65% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama