Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

Linki 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Enrique Torres .. Po hezkém videoklipovém úvodu za doprovodu zpěvu celkem půvabné Natalie Oreiro následuje "děj". Záměrně v uvozovkách, protože co se obsahu týče, je větší radost dívat se z okna na ulici než na tuhle stupidní romanticko/dobrodružnou a trapně dramatickou tele(cí)novelu.. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama