Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (6)

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety by to jistě lidé ohodnotili líp, na dnešní dobu ale seriál nenabízí prakticky nic. Jeden díl jako druhý, žádné větší zvraty v ději a když už, je to spíš úsměvné, než překvapivé. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Blbá romantická limonáda. Mohl to být vynikající dobrodružný akční seriál, ale není to opravdu vůbec nic jiného, než klasická telenovela, jen o něco kvalitnější. Herci jsou hrozní, v seriálu se celých deset hodin nic neděje (až na ty dvojníky), nula akce, nula vtipu, nula napětí. Naprosto marná záležitost od začátku do konce, scenáristé se za celou dobu ani nesnaží nějak zaujmout. Hezké jsou jen kostýmy a prostředí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zorro tentokrát jako akční seriál ze Španělska a hned takové zklamání. Nečekal jsem, že to bude až tak slabé, vlastně ten level, v kterém to frčí je jakoby v nějaký legendární laciný kolumbijský telenovele jeli jakože šermovačky, tak asi tak. Vlastně i telenovely můžou být smysluplný a chytnout, ale tohle je marný hned od prvních minut. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka s nástupnictvím Zorrů (nového Zorra určí liška), když předchozí zemře, se mi líbila, bylo to hodně netradiční a celkem promyšlené. Ovšem poměrně zdlouhavé souboje dvou kandidátů byly nadbytečné, dalo se to vyřešit v prvních dvou dílech. Dále moc zápletek a příběhových linek seriálu/sérii také spíše uškodilo než pomohlo. Méně je někdy více. Prostředí a kostýmy přiměřené době, charaktery postav zajímavé (nejvíc mě bavil němý Bernardo), jednotlivé epizody by snesly (jak jsem už zmínila) spíše vždy jednu uzavřenou zápletku a k tomu jednu linku táhnoucí se celým příběhem. Podle otevřeného konce usuzuji, že je/byl plán na pokračování. Jestli k tomu dojde nevím, ovšem chce to trochu ubrat na zápletkách a věnovat se tomu hlavnímu, co divák od díla s názvem Zorro a od hlavního hrdiny čeká - šermířské souboje, chytrost lišky, nějaký ten vtípek a hlavně pomoc slabším. ()

Reklama

Talita1 

všechny recenze uživatele

"Zorro nenechá nevinného človeka v nebezpečí!" Príbeh Zorra pomstiteľa má niečo do seba. Španielska produkcia prichádza so seriálom, v ktorom podáva novú a originálnu zápletku a kde sa viac venuje aj indiánskej menšine. Herecké obsadenie mi sadlo, španielsky modrooký herec Miguel Bernardeau  (hviezdil aj v seriáli Elita) a nezaostáva ani tmavovlasá Renata Notni. Obaja sú veľkým lákadlom, navyše Lolita nie je žiadna "kráska v nesnázích", lebo perfektne narába s puškou a odvaha z nej srší. Kostýmy aj vybrané scenérie boli výborné. Občas to malo také pomalé tempo, ale ako oddychový seriál to funguje. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Co je lepsi nez jeden Zorro, dva Zorrove :P. Co je lepsi nez nepritel, mrtvy nepritel a co je lepsi nez mrtvy nepritel, identicke dvojce nepritele :D. Dej nula, zajimave realie nula, lenost scenaristu sto. 10% (i mexicka telenovela by si zaslouzila vic) ()

Reklama

Reklama