Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl seriál 24 hodin, určitě pocítí záblesk návratu Jacka Bauera. A vlastně i jméno agenta Sutherland k tomu vyloženě svádí :-) Dovolím si napsat i to, že celé to v mých vzpomínkách funguje jako prequel "Jak se Jack Bauer stal agentem". Pravdou je, že Gabriel Brasso moc charismatu nepobral. To naštěstí dohání Luciane Buchanan, D.B. Woodside a Fola Evans-Akingbola. I Eve Harlow se v roli zabijáka vyloženě našla. Děj propletený špionáží na nejvyšších místech pěkně odsýpá, mrtvých přibývá, akce jsou napínavé. Občas se objeví nějaká klasická berlička a nelogičnost, když už scénáristé nevědí jak dál. Ale odpustil jsem jim a těšil se co bude dál. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Achjo, to je tak prvoplánově debilní. Tak nějak je jasný, jak to dopadne už od začátku, ale pořád vás to udržuje v "ale co když to bude jinak..?" Občas to z vás fakt dělá blbce, často jsou blbci ty postavy, všichni tam maji teleportéry a přesně ví co dělat, jen to provedení je děsný. Na to, že je to produkce Netflixu, je to vlastně debilní jenom tak akorát a prostě chcete vědět, co debilního zas která postava udělá, čímž to nakonec dokoukáte. Nikomu bych to  nedporučil, na druhou sérii se určitě dívat nebudu, ale dalo se to přežít. 50% ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Je tu nový seriál od tvorcu The Shield a je to zábavné. U mňa je to nakoniec presne medzi troma a štyrmi hviezdičkami. Troma preto, lebo od začiatku je jasné, ako to celé dopadne, ale štyrmi pre zmenu pre zábavnosť a ľahkosť, s akými je tento seriál natočený. Fakt ma bavilo pozerať všetkých 10 dielov a v každej časti sa našiel aspoň jeden dialóg, ktorý ma potešil a ktorý aspoň trocha vybočil z toho klasického amerického klišé. Plus aj technická stránka bola obstojná. Herci síce priemerní, ale nevadilo mi to. Celkovo som si to fakt užil, a aj preto sa priznám, že sa moc nedivím, že po 4 dňoch od zverejnenia sa Night Agent stal 3. najsledovanejším seriálom na Netflixe ever a po 3 týždňoch 6. najsledovanejším ever. Takže nie je priveľmi prekvapujúce, že hneď bola schválená aj druhá séria. Ale na tu si ešte chvíľu počkáme. 7/10 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Noční agent chránící svědkyni a zároveň odhalující spiknutí v Bílém domě - námětem i provedením takový návrat do lehce naivních devadesátek - hlavně je směšná snaha zabijáka zabít svědkyni, že ho viděla a běhat a střílet uprostřed města bez maskování a jezdit v jednom autě - hádám, že by se to vyřešilo do půl hodiny. Nicméně ikdyž to je tak nějak předvídatelné, včetně spousty zvratů a mírně paranoidního podezírání, kdo je na jaké straně, nemůžu tomu upřít, že to má výborné tempo, solidní dávku napětí skrz většinu dílů a ikdyž přesně tenhle tip akčních seriálů úplně nevyhledávám, tak mne zajímalo jak to nakonec dopadne. Přesto si to moc nezaslouží titul nejsledovanější seriál českého Netflixu roku 2023.... ikdyž ona ta inflace kvalitních seriálů je slušná. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Show for dads", kterejm ještě nebylo čtyřicet. Nebo třicet. Nebo tak. Typickej konzumní seriál, kterej sice žádný rekordy v inovativnosti nepřepíše, ale na těch sedmnáct hodin umí díky sympaticky zahraným postavám toho mladšího fotříka k obrazovce přikovat. Já takovýhle seriály prostě můžu. A mladej Basso ze Super 8 nehorázně dospěl, nejen jako chlap, ale jako herec. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama