Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Velmi dobré. Tajemné. Temné. Tajuplné. Spletité. Nečernobílé. Napínavé. Se sympatickým hlavním hrdinou a dobře zahranou postavou Diane. Není to žádné kinematografické veledílo, pro mě ale rozhodně příjemné překvapení. P.S. Co mě rozhodně překvapilo a co hodnotím pozitivně, byla romantická linka mezi záporáky. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Noční agent je v Česku nejsledovanějším seriálem na Netflixu, to mě poser. Díky samých přechváleným recenzím jsem očekával daleko víc.  Dívat se na to sice dá, ale na můj vkus hodně ukecané, málo akce a napětí, Jack Bauer  ani Jason Bourne apod.se nekoná. Mám rád seriály a filmy z tohoto prostředí, tak je to možná proto, že mám nasledováno mnohem lepší a Noční agent mě ničím nepřekvapí ani nenadchne. Spíše nudí. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že to bude len nejaká vec na odreágovanie ale nakoniec sa z toho stal skvelý seroš. Od začiatku vás to vtiahne do sveta kde hrajú veľkí hráči. Poteší akcia a hlavne intrigy v bielom dome, kde to siaha až na tie najvyššie miesta. Pomalé odhaľovanie pravdy, do toho kopec zvratov a vynikajúce postavy. Funguje to skvelo aj ako thriller a ja reálne nemám čo vytknúť. Hlavná dvojka mi sadla na výbornú a dúfam že sa vráti aj ženská hrdinka. Som hrozne zvedavý na ďalšiu sériu, prvá je u mňa za plný. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Od sedmého dílu to začalo Looostovat, hlavně mě začali srát ty začáteční připomínače co bylo v předtímdílech...jako bych byl debil, a zapoměl jsem na něco, co před minutou skončilo ?? Jinak až na totálně divný lidi, to má super děj, uteklo to jakvoda, nacpat tendle příběh do filmu by asi nešlo, a rozmrdat to do dalších serijí by bylo též dost nemoudré, tudíž dle mého stopáž akurátní, akce/děj/zábava 100procentní (nevim kde mám znak procent..) Zamotánoli do krátkého schrnutí: Jedná se o jedinej zatím seroš, kterej sem sjel poctivě celej, nenasral mě, dokonce mě každej díl bavil a utnulo se to přesně kde mělo, takže za mě chalani a robky - very gud. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Béčkový rutinní akčňák s nějakými těmi tajemstvími a zvraty. Je to celé hrozně průměrné - herecky, kamerou, scénářem. První díl má děj nakopnout, ale celé to působí úplně tupě nelogicky (hrdina geniálně odhalí nastražovanou bombu, hrdina geniálně spatří pachatele v davu lidí a pronásleduje ho. Pachatel samozřejmě neuteče, ale schová se, aby ho hrdina dohnal...meh.). Vůbec nechápu, proč je to tak populární. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama