Reklama

Reklama

Recenze (11)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se dá spoustu věcí už prokouknout dopředu a scénáristické klišoidní berličky vyčuhují za každým rohem, svým způsobem mě tuhle sebranku baví sledovat a pokračuju dál. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psycholožka...                                                                                                                                          Gréta...                                                                                                                                                       Emma pozitiv.                                                                                                                                                Patrik...                                                                                                                                                     Judita... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je to můj problém, ale měl jsem při sledování druhé epizody problém s pozorností. Nudnějších 30 minut už jsem dlouho nezažil. Sterilní, nevtipné, ale několika důležitých témat se to dotklo. Příslib do dalších dílů. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama