Reklama

Reklama

Recenze (10)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psycholožka...                                                                                                                                          Gréta...                                                                                                                                                       Emma pozitiv.                                                                                                                                                Patrik...                                                                                                                                                     Judita... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se dá spoustu věcí už prokouknout dopředu a scénáristické klišoidní berličky vyčuhují za každým rohem, svým způsobem mě tuhle sebranku baví sledovat a pokračuju dál. ()

Reklama

Sady1993

všechny recenze uživatele

Teda, už jsem obchodil pár psychologů, ale takhle nervozní a roztěkané psycholožce bych se asi nesvěřil. A on to na ni všechno vybalí, i když k ní ani nechtěl jít. Dává to smysl? Ne, nedává...Jinak fajn témata, sice neoriginální, ale zkrátka ze života. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama