Reklama

Reklama

Recenze (11)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se dá spoustu věcí už prokouknout dopředu a scénáristické klišoidní berličky vyčuhují za každým rohem, svým způsobem mě tuhle sebranku baví sledovat a pokračuju dál. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je to můj problém, ale měl jsem při sledování druhé epizody problém s pozorností. Nudnějších 30 minut už jsem dlouho nezažil. Sterilní, nevtipné, ale několika důležitých témat se to dotklo. Příslib do dalších dílů. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psycholožka...                                                                                                                                          Gréta...                                                                                                                                                       Emma pozitiv.                                                                                                                                                Patrik...                                                                                                                                                     Judita... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama