Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (269)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že ono to kopírování není tak snadné, jak jste si myslel, pane Stuarte? Uvařil jste pokrm bez chuti, bez šťávy, bez zajímavé přílohy, podle všeho výhradně bez kuchařky. Že mi na talíř prsknete tři knedlíky Tomáše, Wesleyho a Roberta je od vás sice moc hezké, ale co s nimi asi tak mám dělat, když jeden je okoralý, druhý rozsypaný a třetí nedovařený? Řečeno terminologií letošních Vánoc; když předem vím, že dárek nikoho dvakrát nepřekvapí, aspoň ho hezky zabalím. Tím se řídím já při dnešním balení hovadin pod stromeček, a řídit byste se tím do příště měl i vy. ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Docela dobré pokračování Uprchlíka. Celková atmosféra je odlehčená hlavně zaměřením na šerify, v čele s Tommy Lee Jonesem a Joe Pantolianem. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Opět výborná hudba Jerryho Goldsmithe kombinovaná se střihem a režií Stuarta Bairda. Uprchlík to zdaleka není, ale dobrý akční thriller to je. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šerifové jsou vlastně takový Uprchlík 2 opět s Tommym Lee Jonesem ve stejné hlavní roli, s tím rozdílem, že to kvalit Uprchlíka prostě nedosahuje, pouze to má stejný koncept. Ovšem koukatelné to je. Wesley Snipes a Robert Downey Jr. plně vynahrazují veškeré filmové nedostaky a přináší slušnou porci napětí a správného krimi thrilleru, a tak to má být...70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Aj keď pokračovanie už netočí Andrew Davis, Šerifovia sa mi ľúbia snáď miestami ešte viac. Utečenec hral trošku na dramatickejšiu notu (civilný Ford), no tu je to viac o akcii (zabijak Snipes). Tommy Lee Jones ma v zásobníku síce dosť nábojov, ale nedá sa to porovnať s počtom jeho hlášok. Rovnako ako u prvého filmu, tak aj tu je herecké obsadenie skvelé. Je to v podstate rovnaká šablónka ako prvý film, no tu sa viac hrá na akciu (nezabudnuteľná scéna v močiaroch), čo mne rozhodne vyhovovalo a to tempo filmu je tiež perfektné, rovnako ako skvelá hudba od Jerryho Goldsmitha. Slabšie ako jednotka, stále však napínavé a dobré. 85% - 4* ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Cintorín v New Yorku, kde sa natáčalo niekoľko scén a o ktorom Gerard (Tommy Lee Jones) hovorí ako o cintoríne „Queens Hill“, je v skutočnosti „český“ cintorín v Chicagu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama