Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

Seag 

všechny recenze uživatele

Ked to mam porovnat s utečencom tak je tento výtvor lepší. Poviem prečo: Viac akce, viac vzrušenia, scénar je o vela nápaditejší a dobrá zápletka Len ma štve že nikto neocenil Tom Wooda (Newman) . Ani ho tu nemajú. Tommy lee je skvelý. Vyzerá namyslene, ale to sa mi na nom páči. časť v ktorej zabili Newmana ma pravdu povediac dojala a zároven aj mrzela. Dávam ***** hviezd ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Chlapy sobě! Prostě biják pro vostrý a drsný borce staré školy, kde v hlavních rolích dominuje trio Lee Jones, Snipes a Downey Junior. Film je v neuvěřitelným tempu, pořád se něco děje, akce je slušivá, napětí taktéž, no a nechybí tomu ani lehkej zvrat. Nemám co vytknout, snad jen zdejší hodnocení je decentní zklamání, páč tihle šerifové si zaslouží bejt obalený v červených barvách! 80% ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem dobrý, ale pak se to zvrtlo v sled nezajímavých až zmatených scén, které v žádném případě nemlohly v divácích navodit napětí ze skvělého Uprchlíka. Tommy Lee Jones je sice tím správně rázným a morousovitým Samem Gerardem, ale bohužel mu nebylo umožněno pořádně to rozbalit jako v honbě za doktorem Kimbelem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dostal k pokračování slavného Uprchlíka. Není to úplně promarněný čas, ale na druhou stranu, žádná sláva to taky není. Tommy Lee Jones se s chutí a elánem snaží dát divákům ještě víc toho nejlepšího z Gerarda a Robert Downey Jr. je fajn obohacením, jenže Baird a Wesley Snipes z toho prostě dělají tuctovou akční rutinu s béčkovou příchutí. Aniž by dodali nápady, energii nebo cokoli, co by film z jejich strany udrželo na vlně nebo ho alespoň vysekalo z podprůměru. Myslím, že mi brzy bude muset spravit chuť dr. Kimble. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž není to totéž. Aneb Baird si tu zahrál na Davise a stvořil něco jako remake a pokračování v jednom. No Baird je pro mě hlavně elitní střihač, ale jako režisér už nic moc. Tohle aspoň neuspí jako nudný Boeing 747 v ohrožení. Akce je tu určitě dostatek a Wesley Snipes v té době v elitní formě se i stará o její kvalitní provedení. Akorát se člověk nemůže zbavit dojmu, že sleduje něco co už tu jednou bylo a lépe. S tím že civilnost celého příběhu se s hrdinou profíkem v hlavní roli jaksi vytrácí. Nicméně původní dvě hvězdy byly příliš přísný, protože musím už poněkolikáté konstatovat, že ve srovnání se současností na tom tyhle filmy který pro mě nebyly ve svý době úplný bomby nejsou zase až tak špatně.55% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)
  • Cintorín v New Yorku, kde sa natáčalo niekoľko scén a o ktorom Gerard (Tommy Lee Jones) hovorí ako o cintoríne „Queens Hill“, je v skutočnosti „český“ cintorín v Chicagu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno