Reklama

Reklama

Grimcutty

  • USA Grimcutty
Trailer

VOD (1)

Dospívající dívka a její malý bratr z předměstí musí zastavit děsivý internetový meme, který oživila hysterie jejich rodičů. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Námět o monstru, které pohání rodičovská hysterie, je skvělý. Grimcutty jej bohužel nedokázal využít k ničemu víc než k sotva průměrné teenage žánrovce, která jen v několika málo scénách dává vědět, že z ní mohlo být i něco víc. Chtělo by to komplet přepsat (takhle, jak to je, to působí naprosto absurdně) a taky nadesignovat monstrum, které nevypadá směšně. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to tak špatný horor (na debut je to obstojné) , aby to dostávalo takové čočky klidně to mohlo jít do kin jako tematicky podobný Úsměv. Na internetu je nějaký Grimcutty co nutí děti se řezat (tady se mě líbí ta myšlenka, že za všechny děti co se pořežou může Grimcutty)  holka se o tom dozví a on jde po ní její rodiče, aby ji uchránily tak jí zabaví mobil a notebook a snaží se ji izolovat což ona nechce a chce spíše zjistit kdo za tím stojí (tady škoda, že nezjistíme původ). Má to nápad (tyhle městské legendy v poslední době jsou hodně moderní a povedené vyloženě sračka byl pouze Slender Man) hlavní postava je  koukatelná  a má to zajímavého záporáka co vypadá jak hororová verze Grua z Já Padouchů. 60 procent ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi tak druhej horor ever, kterej sem viděl bez předchozího zjišťování hodnocení a "kvalit" filmu. Takže za prvé to nevypadá vůbec špatně, a rejža má očividně žánr v malíku. Sice se to úplně nevyhne nechtěným sebeparodickým scénám, a postavy taky nejsou zrovna chodící Einsteini, ale jinak to mělo všechno, co od lehce nadprůměrnýho strašení očekávám, a to včetně sympaticky nechutnýho lomeno děsivýho monstra. Fandové žánru ať klidně ochutnaj. [Disney+] ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ak sa o vás rodičia prehnane boja a často sú kvôli  niečomu na vás naštvaní, ukáže sa Grimcutty a zabije vás. Ja  takéto horory kde sa ukáže nejaká príšera celkom môžem. Grim vyzerá celkom fajn a je tam pomerne často. Na jednu stranu je to dobré, na druhú to trošku stratí to čaro. Pozerá sa nato dobre, plynie to rýchlo a má to celkom zaujímavý nápad. Finále nevýrazné a celkovo tam nie je nič, čo by vás nejako nadchlo. Na druhú stranu som videl omnoho horšie kúsky a Grim s prehľadom na 3* stačí. PS: Konečne horor/film, ktorý poukazuje aj nato, že prehnaná starosť rodičov škodí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna je působivá a v divákovi vzbudí zvědavost. A i potom mě film ještě dlouho bavil, jako by ve mně ožil zastydlý puberťák a já se nostalgicky vrátil někam do blahých VHSkových časů všech těch Poltergeistů, Elm Streetů a jim podobných "rodinných" soft horrorů. Bohužel v průběhu času nabere na síle slizký patos, a to na úkor mysteriózna a horrorovosti. A závěrečné "zenově" šeptavé influencerské video a angažovaný proslov prdelaté Sáry mě už znechutily natolik, že tu třetí hvězdu dávám opravdu jen a pouze za ty dejme tomu první dvě třetiny. ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:16:41 zmiňuje Amir (Usman Ally) jména Dylan Klebold a Eric Harris. Jde o studenty, kteří 20. dubna 1999 v Jefferson County (Colorado, USA) zastřelili 11 studentů a zranili dalších 24 osob. Následně spáchali sebevraždu. (pornogrind)

Reklama

Reklama