Reklama

Reklama

Grimcutty

  • USA Grimcutty
Trailer

VOD (1)

Dospívající dívka a její malý bratr z předměstí musí zastavit děsivý internetový meme, který oživila hysterie jejich rodičů. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Bubákem je tu takový animovaný zubatý Gru na steroidech, který moc neděsí, ale je celkem zábavný. To už se ale nedá říct o filmu samotném, jenž je hodně, ale fakt hodně soft hororem a v tomhle pojetí je to dost nuda. Od povrchně naivního scénáře až po nezáživné postavy, které se poměrně často chovají úplně divně a jsou i divně zahrané. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi tak druhej horor ever, kterej sem viděl bez předchozího zjišťování hodnocení a "kvalit" filmu. Takže za prvé to nevypadá vůbec špatně, a rejža má očividně žánr v malíku. Sice se to úplně nevyhne nechtěným sebeparodickým scénám, a postavy taky nejsou zrovna chodící Einsteini, ale jinak to mělo všechno, co od lehce nadprůměrnýho strašení očekávám, a to včetně sympaticky nechutnýho lomeno děsivýho monstra. Fandové žánru ať klidně ochutnaj. [Disney+] ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Námět o monstru, které pohání rodičovská hysterie, je skvělý. Grimcutty jej bohužel nedokázal využít k ničemu víc než k sotva průměrné teenage žánrovce, která jen v několika málo scénách dává vědět, že z ní mohlo být i něco víc. Chtělo by to komplet přepsat (takhle, jak to je, to působí naprosto absurdně) a taky nadesignovat monstrum, které nevypadá směšně. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna je působivá a v divákovi vzbudí zvědavost. A i potom mě film ještě dlouho bavil, jako by ve mně ožil zastydlý puberťák a já se nostalgicky vrátil někam do blahých VHSkových časů všech těch Poltergeistů, Elm Streetů a jim podobných "rodinných" soft horrorů. Bohužel v průběhu času nabere na síle slizký patos, a to na úkor mysteriózna a horrorovosti. A závěrečné "zenově" šeptavé influencerské video a angažovaný proslov prdelaté Sáry mě už znechutily natolik, že tu třetí hvězdu dávám opravdu jen a pouze za ty dejme tomu první dvě třetiny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle generační záležitosti moc nesedí. Prostě nechápu, proč bych si měl třeba polejvat hlavu vodou a dávat to na sociální sítě. A protože na něčem podobném je Grimcutty založený, šel jsem do toho trochu s despektem. A bylo proč. Jak tady už někdo napsal, záporák se asi nejvíc podobal padouchovi z Já, padouch. Ale i s tím se dalo pracovat, kdyby to mělo nějakou hlavu a patu. A alespoň trošku sympatičtější herce, kteří by se nechovali jak patentovaní idioti. Sem tam se tu sice objevilo pár slušných momentů, nějaká ta krev vytekla a ten tatrman s nožem taky občas dokázala zaperlit, i když vypadal jako animák. Ale marná sláva. Jediné, co mi utkvělo v paměti byla skutečnost, že Shannyn Sossamon vypadá jako typická mamina, což je asi to jediné, co mě překvapilo. 20% ()

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:16:41 zmiňuje Amir (Usman Ally) jména Dylan Klebold a Eric Harris. Jde o studenty, kteří 20. dubna 1999 v Jefferson County (Colorado, USA) zastřelili 11 studentů a zranili dalších 24 osob. Následně spáchali sebevraždu. (pornogrind)

Reklama

Reklama