Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo slabší. Nikdy neprohrát jsem zkouknul ještě celkem s pobavením, ale druhý díl už víceméně vařil z vody a navác přidal i pár trapně-komediálních momentů, kterých jsem se tak obával už u jedničky. Vydařených momentů se nakonec ale aspoň pár našlo, a tak to nehodnotím úplně negativně. Pohříchu se však skoro všechny týkaly jen Clyda, který je prostě geniální. Film také srazil mizerý český dabing, kdy se oproti minulému dílu nepochopitelně vyměnili dabéři, což odnesl hlavně Clint, ke kterému prostě Županič patří. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vicemene vse pri starym jako v prvnim dile. Vraci se naprosta vetsina postav a to vcetne bandy vymletejch motorkaru, ktery jsou tentokrat jeste o chlup vymletejsi. Clint sice zacina mit lehce povadly svaly, ale porad rube lidi na potkani a je ve forme. Clydea sice hraje jina opice, ale nemene vostra, takze Clyde opet chlasta a fuckuje a tentokrat i posira policajtsky auta. Jedina slabina je v pribehu, zatimco prvni pulka svizne odsejpa a je to misty sranda, druha pulka uz se toci jen okolo pripravovanyho zapasu a tak trochu uz to pusobi natahovane. Navic zaverecnej zapas, ac slusnej, nebot Clint dostane solidniho protivnika, proste je takovej divne vymyslenej. Ale bavilo me to, takze stejne jako v pripade prvniho dilu, na kterej tenhle primo navazuje, dam 4*. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková záležitost s tradičně skvělým a patřičně drsným Clintem Eastwoodem. Herecké obsazení je fajn, stejně jako písničkový doprovod v rytmu country, ale hlavně to má příběh s množstvím vtipných (orangutan Clyde) i napínavých momentů. Mimochodem orangutan, který hraje ve filmu Clydea, zemřel dva týdny po dokončení filmu na mozkové krvácení. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První film jak pro scénáristu tak pro režiséra a paradoxně se ani jeden nepodílel na prvním dílu, které více vydělal a přesto se mě osobně líbil víc tento. Film obsahuje ještě více vtipů a děj je o něco komplexnější. Parta motorkářů je víc podivnější a blbější, větší prostor dostávají ale i policisté nebo  Beddoeova matka. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Druhý díl v podstatě nepřináší nic nového a v některých částech jen kopíruje jedničku (motorkářská banda). Oproti jí je tu však poutavěji odvyprávěný děj a víc srandy. Plusem také je, že obsazení hlavních rolí se nezměnilo a herci jsou stejně sympatičtí jako minule (Sondra Locke dokonce daleko víc). 75% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Na rozhodnutí o pokračování filmu měly vliv i výborné finanční výsledky, kterých dosáhl první díl. Snímek však nepřinesl takové zisky jako o dva roky starší bratříček Nikdy neprohrát. (ClintEastwood)
  • Sondra Locke jako Lynne Halsey-Taylor ve filmu zazpívá písně „One Too Many Women In Your Life“ a „Too Loose“. (Rominator)
  • Některé komentáře filmu vyčítaly příliš banální zápletku a minimum dějových zvratů. Eastwood se však u prvního dílu náramně bavil a chtěl si svoji postavu Phila zopakovat. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama