Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po jednom ze svých typicky rázných zásahů je inspektor sanfranciské policie Harry Callahan přeložen z oddělení vražd do personálního. Na scéně se však objeví pětičlenné komando vyhozeného vojáka Bobbyho, které přepadne armádní sklad a odcizí zbraně, dynamit, a dokonce i rakety. Jsou sice překvapeni inspektorem DiGeorgiem a jeho kolegou, v přestřelce však oba policisty smrtelně postřelí a zmizí. Harry se v nemocnici dozví od umírajícího přítele DiGeorgia důležitou informaci, než ji však stačí využít, vrazi se sami ozvou. Ohrožují město ukradeným arzenálem a požadují milion dolarů výkupného. Je čas, aby Drsný Harry znovu vyrazil do akce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie o inšpektorovi Callahanovi je najslabšie z tých troch, ale aj tak stále ma dosť slušnú úroveň. C.Eastwood aj po tretíkrát je veľmi presvedčivý, nič nestratil zo svojej charizmy, tá sa dala krájať, taká bola hustá. Bolo tu aj veľa hlášok a Clint aj v tomto ohľade bodoval a v niekoľkých scenách som sa poriadne nasmial. A keď Callahan dostal partačku, už len to bolo úsmevné. Hudba bola strašná, tie tóny mi pripadali ako z Marsu, nech sa nikto nehnevá. Len tej akcie tu mohlo byť aj oveľa viacej, ale aj tak spokojnosť. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Skvělý třetí díl ze série o "dirty" Harrym. Jak jsem už psal, druhý díl mi přišel takový dost průměrný, ale tenhle díl je fajn. Hodně fajn. Clintova interakce s novou partnerkou je super, Clint více hláškuje a vlastně celý film je takový více akční než temné krimi, což ve většině případů nevadí. Prvnímu dílu se to nevyrovná, přeci jen ta atmosféra je pryč, ale to je asi jediná výtka. Jinak film má tempo, hlášky a Clinta, který se opravdu pro tuhle roli narodil. A to někdy ke spokojenosti stačí. Navíc závěrečná akce v nejznámější věznici na světě fakt nemá chybu. 80 %. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Harry "Dirty" Callahan nekompromisne ruluje aj v treťom pokračovaní a ja som si s nim užil zase raz dobrú porciu akcie. Slabším článkom je tu však parťáčka Moorová. Vytiahnutá z kancelárie na ulicu sa zrejme mala postarať o nejaké komické momenty, no nestalo sa tak. Našťastie to Klinto utiahol aj sám a zase dal partičke teroristov jasne pocítiť, kto je zákon :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Magnum force mi prislo lehce vymekly ale Nasilnik je pecka kona se opet navrat stareho dobreho Harryho ktery se z nicim nemaze nedela si nic z nadrizenych a zakony prosazuje po svym a ted je plne odhodlan zlikvidovat gang toho psychopatickyho blondacka kterej sice se svymy lidmi hlasa neco o osvoboditelstvi a lidovem hnuti ale jde mu stejne jenom o prachy a zabijeni lidi asi nejtvrdsi dil z cele serie a taky muj nejoblibenejsi ma to svih akci a konec je stejne bezvychodnej a zoufalej jako atmosfera celyho filmu jo Harry ma holt smulu na svy partaky... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani napotřetí nechce dělat Harry Callahan na vrahy a násilníky bububu. Cynický samotář, který Eastwooda posunul mezi absolutní hereckou špičku a velkoměsto plné násilníků se může znovu třepat strachy. Úvodní loupežné přepadení přesně vystihuje jeho metody. Ve výsledku je leccos úsměvné, leccos hodně přitažené za vlasy a leccos scénáristicky nedomyšlené. Vztah s novou kolegyní příliš netáhne, nad chováním některých postav raději nepřemýšlet. Osobně mi z téhle série nejvíc sedl první Harry a Magnum Force, zbytek jsou průměrné kriminálky s hrdinou, který nepotřebuje plnit obálky magazínů. Callahan nicméně k téhle filmové době jednoznačně patří!! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (14)

  • Poprvé je Harryho policejním partnerem žena. (ClintEastwood)
  • Clint Eastwood si pročítal spoustu scénářů, ale nemohl najít "ten pravý". (ClintEastwood)

Reklama

Reklama