Reklama

Reklama

VOD (1)

Ona, její láska, jeho opičák... Philo Beddoe (Clint Eastwood) je bezstarostný řidič kamionu a ranař, který bydlí u své milované – a neméně svérázné – maminky (Ruth Gordonová). Se svým huňatým kamarádem, orangutanem Clydem, kterého vyhrál v sázce, se Philo toulá po zapadákově, dopřává si studené pivo, country odrhovačky a příležitostné rvačky. Jednoho dne jej okouzlí country zpěvačka Lynn (Sondra Lockeová), která mu dá vzápětí košem, když zjistí, že ve vztahu dupe příliš na plyn. Do cesty za svou milou se však Philovi připlete motorkářský gang Černých vdov, stejně jako pořádková policie. Vydobyde kamioňák zpět svou lásku? A udělá Philova máti řidičák? (Česká televize)

(více)

Recenze (75)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne pohodovej film, kde vlastne o nic moc nejde, Clint se vydava s brachou a kamosem opici za zenskou a v patach mu je dvojka vymletejch flojdu a parta jeste vymletejsich motorkaru. Film nikam nespecha, ale presto solidne odsejpa, sem tam se povede nejakej ten forek a Clint se kazdou chvily s nekym porve. Navic motorkari a poldove jsou fakt ultra duty a pri kazdy prilezitosti dostanou poradne nalozeno. Jen je skoda, ze se reziser bal pritlacit na pilu, urcite by se dalo vymyslet spousta foru se spojeni Clinta s chlastajici a nutno rict sympatickou opici. I kdyz je film mozna zbytecne dlouhej a ten konec je takovej trochu divnej, ty 4* to da. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém v podstatě o nic nejde. Ale to nic je neskutečně pohodové, zábavně natočené a příjemně se na něj kouká. Eastwood je klasicky drsňák, je tu věčně nalitej opičák, fajn bitky, přitroublí a oškliví motorkáři a jeden zpackanej vztah a no a to neustálá country muzika se dá taky přežít. Pohodička. EDIT 2023: Příběh je opravdu nulový a v podstatě to není ani komedie, spíše taková úsměvná pohodička. Ostatně Eastwood rozhodně není komediální herec a je tu klasicky za drsňáka. Ale přes to všechno to nějak funguje, hlavně ti motorkáři, opičák a "bezbranná" maminka :) To jak zatočí s motorkáři je geniální :) A překvapilo mě jak to dopadne - SPOILER: Hrdina holku nezíská (byl jsi jen další trouba v řadě) a finální zápas prohraje (schválně?). 3* ponechávám, byla to pohoda, ale Eastwood měl lepší filmy. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď Eastwood počas celého filmu vrazil svoju päsť vždy na to správne miesto, tak film počas svojho trvania mal v triafaní dobrých scén k divákovej spokojnosti občas medzery. Keby mala druhá polovica také tempo ako prvá, a koniec by zasadil poriadny knockout, nemal by som čo vytknúť. V druhej polovici to však značne zaškrípalo a dej sa už nie a nie rozbehnúť. Čoho som sa obával najviac, bola kombinácia s orangutanom, tá však bola bezchybná a ani desivej stopáži, ktorá v takejto podobe pri oddychovkových béčkach väčšinou straší, sa netreba obávať. Je neškodná. 75%. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Dost dobra akcni komedie s Clintem Eastwoodem a orangutanem v hlavnich rolich. Podobnych filmu na dane tema - pan a jeho zviratko bylo natocenych hodne, vetsinou se vsak jednalo o nudne, trapne a klisovite zalezitosti bez napadu. Tohle je ovsem svetla vyjimka, tento film ma duchapritomny a originalni dej, opicka je roztomila - neobjevuje se na platne vic nez je nezbytne a postara se o radu komickych situaci. Clint hraje jako obvykle - skvele, jeho hrdina, kerej na potkani striska jakkoliv velkou presilu mi dalo vzpomenout na filmy s Budem Spencerem a Terrence Hillem. Dale cely film vyustil v peknou road movie kerou ja miluju a tak sem se po celou dobu vytecne bavil. Pro Clinta netypicka role mu vynesla jiste obdiv u verejnosti, a jeho kompatibilita se opet navysila. Navic puvabna mlada Beverly D´Angelo byla taky k sezrani ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka s už trošku starším Clintem Eastwoodem, kterej se tady fakt snaží a role mu perfektně sedne. Jediný co bych lehce filmu vytknul je trošku moc blbá banda motorkářů který tam Colint kažou chvilku řeže, skoro to až připomínalo filmy s Budem Spencrem a Terencem Hillem, kdy šefík nějaký bandy, vždycky dostaně nejvíc naloženo, ale zábava je to fakt paradní ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Několik scén bylo natočeno v Albuquerque, Santa Fe nebo Taosu ( vše v Novém Mexiku ). (Terva)
  • Tutilní skladba je z repertoáru Eddie Rabbitta. (Terva)

Reklama

Reklama