Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romkom s trochu nemastným scenárom, alebo lepšie povedané, nevyužitým potenciálom. To isté sa dá povedať aj o vypracovanosti jednotlivých scén. Spojenie Reese Witherspoon / Ashton Kutcher však má svoj potenciál. Najviac potešia knihy a dobre vybraná hudba od kapely The Cars. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Celý film mi pripadal ako jedna seriálová sezóna, ktorú tvorci zostrihali do dvoch hodín. A asi by som si to v tej seriálovej podobe sitkomu na spôsob How I met your Mother užil viac, pretože ako základ na sitkom je to ideálne. Vedľajšie postavy sú ako z Two and Half Men. Od divného suseda, ktorý je nonstop v zahre svojej susedky a nápadne ju špehuje. Syn hlavnej hrdinky, ktorý je neobľúbený. Nová uletená kamarátka a tak ďalej. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Scénář, který zřejmě někde dlouho ležel na polici, než si ho někdo všimnul a rozhodl se, že vydělá nějaký ten dolar. Pokud nemáte rádi Reese Witherspoon nebo Ashtona Kutchera (který si dal od filmů nějakou dobu pauzu), tak račte o dům dál. Protože právě tihle dva jsou základním stavebním kamenem toho, jak snímek (který se horko těžko může označovat komedií) vypadá a kam směřuje. Tedy pokud vůbec někam... Protože přináší očekávaně okoukaný a předvídatelný příběh, který určitě nepřekvapí. Kutcher se před lety se starou známou Natalií Portman scházel výhradně kvůli sexu. Měli nastavená pravidla, ale dalo se čekat, jak to celé skončí. Tentokrát si pravidelně volá s kámoškou, se kterou se před 20 lety vyspal, ale nic z toho nebylo a zůstali nejlepšími přáteli. Každý bydlí na jiném konci Ameriky, teď budou ale vzájemně sdílet byt/domeček toho druhého. Ačkoliv je mezi těmi dvěma solidní chemie, je divné, že to skončí, jak to skončí (ač to samozřejmě od začátku čekáme), protože společných scén mají vlastně zatraceně málo. A stýkají se jako doposud – po telefonu. Celkově je to nenáročné, ale zároveň milé a lehce staromódní, ona je herecká jistota a on mi v téhle klasické poloze vždycky seděl. Pár minut bych ale určitě osekal. A několik vedlejších postav mě solidně štvalo. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vracíme se do období 10+ let zpátky, kdy mí oblíbenci Ashton Kutcher a Reese Witherspoon točili tyto typy filmů a musím říct, že mi rom-comy celkem chybí. Bohužel film naplnil to, co jsem od něho čekal až v poslední části (a zachránil pro mě ušmudlanou sedmičku) a do té doby to byla do jisté míry jenom nezáživná konverzačka, kterou táhli pouze dva hlavní představitelé a vyloženě mimoňská role Steva Zahna, který si ji ovšem patřičně užil. Zklamání, leč stále spokojenost pramenící hlavně z akutního nedostatku žánrově spřízněných snímků. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo,jo, Netflix jede „originální“ bomby :D Ale nebudeme zase tak zlí. Je tam zfotrovatělý Ashton Kutcher, je tam MCBP Reese Witherspoon…to jsou taková americká zlatička, na která se ani nedá zlobit. A zápletka je prostě taková jaká je…..láska kvete v zimě i v létě aneb a žili spolu šťastně až do smrti. Prostě jsem chtěl jenom říct, že někdy nastanou takové konstelace hvězd, kdy se i tuctová romedie dá přežít. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když se Jack (Wesley Kimmel) dívá s kamarády na hokej, mají na sobě dresy hokejistů Anžeho Kopitara, Drewa Doughtyho a Quintona Byfielda. (Zix.)
  • Ve filmu zazní řada písní skupiny The Cars ze 70. a 80. let. (KGBelik)

Reklama

Reklama