Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zoufale plochý romkom plný klišé navíc s nulovou chemií mezi ústřední dvojicí. Úsměvné momenty by se daly spočitat na prstech jedné ruky a těch romantických je ještě méně. Reese je pořád docela sladká i před padesátkou (dokonce i když se chová v závěru jako kráva) ovšem Kutcherovi se to úplně říct nedá. On sice zestárnul, ale na to any hrál “dospělé” role mu chybí charisma a v tomhle případě je jeho obsazení krokem vedle…40% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Čo sa stalo so žánrom romantická komédia?!! Od istého času to ide dole vodou a malo by sa to premenovať na NEROMANTICKÚ NEKOMÉDIU!!! Na tento film s mojou obľúbenou Reese Witherspoon som sa úprimne tešila, ale žiaľ jeho hodnotenie je pravdivé! Your Place or Mine je podpriemerný, nudný, politicky korektný a ničím nezaujímavý netflixovský film. Keby toto dávali v kine a keby som si na to (kvôli Reese samozrejme) kúpila lístok, určite by som bola veľmi sklamaná. Reese je super ako vždy, ale nič iné tu skrátka nefunguje. Film kazia maximálne otravné vedľajšie postavy, ktoré pre dej nie sú nijako dôležité. Záhradník Steve Zahn, wtf? Postava navyše, ktorá nie je vôbec vtipná, ale trápna - chudák Steve, alebo vlastne blbec, že sa na takú rolu dal. Ďalej gay kamarátka, ktorej jedinou úlohou vo filme je držať a piť kávu, ale jasne, komunita musí mať svoje zastúpenie. A do tretice parťáčka Reese v NY. Len tak zrazu sa objaví v Petrovom byte, len tak náhodou sa z nej a Reese stanú best friends a hlavne je jej vždy k dispozícii akoby nemala vlastný život! A bla bla bla. No veru nebavilo ma to, ani cutie Reese Witherspoon nedokázala film zachrániť!!! 40%. Dodatok: Ešte dobre, že som si ho nenechala na môj narodeninový večer, ako som pôvodne zamýšľala, asi by ma piclo. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

109 minut? Really? Zkrácení by filmu rozhodně prospělo a možná i trochu jiný casting. Marně jsem hledala, čím je Debbie tak okouzlující, její syn aspiroval na nejprotivnější postavu seriálu a Peter byl prý úspěšný v práci, ale ve všech ostatních oblastech hodně marnej... a přišlo mi, že si s ním Ashton Kutcher neví moc rady. Dávala jsem to nadvakrát, je to děsně rozvláčný a místy prostě nudný. Když máte věc, kde divák nečeká zvrat, ale přesně ví, jak to skončí, musíte ji vyšperkovat tím mezi tím a tohle byla neoriginální nuda, zaštítěná dvěma profláknutými ksichty. Na jedno podívání proč ne, ale čekala jsem od toho mnohem MNOHEM víc. Škoda. 2,5* ()

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tak strašný film. Ustrašená hlupačka Debbie, Peter, co týden hlídá třináctiletýho kluka a změní mu to život, cizí paní, která zná Debbie dva dny, ale už jí říká věci jako, vím, že to dokážeš, znám tě, viděla jsem, jakou máš odvahu, fakt, že třináctiletý kluk je ze všech postav nejdospělejší, Steve Zahn, jako podivný soused. Romantika nula, komedie nula. Velmi nepříjemný, neuvěřitelný, smysl nedávající film, který měl pocitově asi tak 7 hodin. Jediné příjemné zjištění bylo, že Reese stárne mnohem lépe než Ashton. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo,jo, Netflix jede „originální“ bomby :D Ale nebudeme zase tak zlí. Je tam zfotrovatělý Ashton Kutcher, je tam MCBP Reese Witherspoon…to jsou taková americká zlatička, na která se ani nedá zlobit. A zápletka je prostě taková jaká je…..láska kvete v zimě i v létě aneb a žili spolu šťastně až do smrti. Prostě jsem chtěl jenom říct, že někdy nastanou takové konstelace hvězd, kdy se i tuctová romedie dá přežít. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když se Jack (Wesley Kimmel) dívá s kamarády na hokej, mají na sobě dresy hokejistů Anžeho Kopitara, Drewa Doughtyho a Quintona Byfielda. (Zix.)

Reklama

Reklama