Reklama

Reklama

Včelař

  • USA The Beekeeper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (230)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Včelař má kámošku, která je vzorem snad všech ctností, na které si vzpomenete. No a když ona dáma vinou internetových podvodníků přijde o všechny prachy včetně fondu pro sirotky, prožene si hlavou kulku. No a to včelaře rozčílí, takže se rozhodne, že za to musí někdo zaplatit. A protože je to ex-agent superspešltajné vládní organizace, rozjede takový kolotoč, že by i Chuck bledl závistí. Je to blbé. Ale fakt straně moc. Ale také je to strašně zábavné. V zásadě jde o to zrubat co nejvíc mamlasů a v závěru si to vyřídit s tím, kdo tomu celému šéfuje. A tak tu na jedné hromadě končí agenti FBI se SWATem, bostonští policisté, ex-vojáci a nechybí ani pár obskurních zabijáků. V tom všem mlácení, mydlení a řezání si člověk nemá potřebu všímat toho, jak se agentovy oběti chovají dementně, ačkoliv občas to přehlédnout nejde. Každopádně pokud něco chybělo, tak je to trochu víc gore, ale jinak je to pro mě povedené pravověrné béčko. 80% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[49%] Asi už stárnu, kdysi bych to hodnotil asi lépe, ale co s tím nadělám, když mě zde krom Stathama a jeho bojů vůbec nic nebavilo ... Ani bych neřekl, že je tento film dějovým středobodem o Stathamovi ... Máme tu plno nesympatických postav, včetně nulového děje. Ani ten Irons mi zde neseděl. Opravdu to jen trochu zachraňuje celkem solidní akce ze strany Jasona (dobré bitky, přestřelky atd, i když neměly moc velký náboj). Třeba takový Mechanic 2 mě bavil mnohem víc. Dal bych tomuhle béčku i o hvězdu navíc, ale nemohu. Jason to celé zachránit nemohl ... No, snad příště! ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá oddychovka s akcí. Řečičky okolo, jakože si pro tebe jde Včelař a když se rozhodne, tak si přijde byly jasně inspirované Wickem 1. Akce slušná, záporáci otravní a člověk jim to přeje. Člověk, co má chuť jen tak kouknout na střílečku/mlátičku si to vklidu užije. Nenadchne neurazí. Jason je stejný jako ve všech ostatních filmech. Kamenná tvář a jde si za svým. Pod taktovkou Guy Ritchieho však dokáže film okouzlit mnohem více. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Britská mlátička Jason Statham a režisér David Ayer se divákům rozhodli nemazat med kolem huby a naservírovali jim přesně to, co od filmu očekávali. The Beekeeper je totiž přesně tím, čím se celou dobu tváří a prezentuje. Bezmyšlenkovitá řežba u které nezbývá než vypnout mozek a nechat se unášet na této akční medové vlně plné absurdních situací. Připomínalo mi to akční filmy, které se točily kdysi a hlavní hrdinové rozhodně nepůsobili jako lidé z masa a kostí. The Beekeeper je na tom dosti podobně, kdy se kolem hlavního hrdiny vznáší podivná neprůstřelná aura, která jej chrání před všemi padouchy světa. Ty si tady střihli Josh Hutcherson, kterého nepotkalo takové štěstí jako třeba Zaca Efrona nebo Roberta Pattinsona, kteří se dokázali vymanit ze stínu svých teen rolí. Sekunduje mu tady Jeremy Irons, který už takzvaně dojíždí na vlně své dřívější slávy a pokročilá léta se na něm vizuálně velice podepsaly. Hlavní hvězda Jason Statham tady hraje vlastně to samé, co hraje ve většině akčních filmů, kde se objeví - britskou mašinu na vraždění, která si v tomto případě do šálku čaje dává místo mléka med. Během toho, co v jedné ruce krájí končetiny bezradným nepřátelům, tak v druhé ruce drží šálek medového čaje, který se zdviženým malíčkem pomalu usrkuje na znamení vítězství. The Beekeeper je poctivá akční řezničina, která může vyplnit večer po náročném dnu, ale nic víc od toho nečekejte. "To bee or not to bee? Isn't that the bloody question?" ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ano, pokaždé když tu někdo začal mluvit a řešit příběh a bizarní bzučící svět pana včelaře, tak jsem začal krvácet z uší. Ale to mi nebránilo si film užít, zmáčkl jsem magické tlačítko skip, a přeskočil k tomu jedinému co je tady důležité, k držkované pana včelaře a nějakých random gum v divném barevném oblečení. A bez uzardění můžu říct že to je natočené dobře, akce je přehledná, dynamická, krvavá - tohle funguje. Jenž pak skončí a zase dojde na to krvácení z uší, no. Věčná škoda že Statham už dávno netočí filmy které byly sice bizarně pitomé, ale extrémně zábavným způsobem - jako jeho starý Crank. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • V jedné scéně je vidět telefonující zástupce ředitele FBI Prigg (Don Gilet). V následující scéně již netelefonuje, ale jeho odraz v zrcadle ukazuje, že ano. (Johnny.ARN)
  • Když agentka Parker (Emmy Raver-Lampman) kontroluje úly na zahradě své matky, jsou postaveny nedůsledně, s nesprávným uspořádáním oddělků a komůrek. (Johnny.ARN)
  • Parker (Emmy Raver-Lampman) Wileymu (Bobby Naderi) tvrdí, že minigun střílí rychlostí 6 000 ran za minutu. To je nepravda, minigun střílí rychlostí 2 000 nebo 4 000 ran za minutu, kterou si uživatel zvolí na ovládacích prvcích střelby. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama