Reklama

Reklama

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (234)

otík 

všechny recenze uživatele

Mno! Těšil jsem se na další akční výplach od Stathama a dostal jsem ho. Půlku filmu jsou kecy o včelách a úlech, půlka filmu je akce. Je výborná, dobře nasnímaná a drsná. Co mi vadí, že Statham likviduje všechny, dobré i zlé, najaté i ty v "právu" chránit americkou společnost (FBI a všichni další policajti). Je to prostě útok na první signální, který se může a nemusí líbit. Prostě vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo. Statham super, ale logika scénáře nic moc. Tak třeba příště. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna uhynulá včelka prostřednictvím phishingových pučmeloudů a Včelař Statham jim stoupajíc po hierarchické pyramidě ukáže, jaká je cena medu.. Mám tě rád, Jasone, a budu k tobě upřímný, i kdybych ti musel kvůli tomu utrhnout horní knoflíček na košili. Tahle kolosální pitomost o nesmrtelném chovateli hmyzu má stěží hodnotu dvou voštin. Nezlobím se ale na tebe. Nemůžeš za to, že Kurt Wimmer je trubec.. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Začneme s pozitívami - Statham je ako vždy cool a zábavný, akcia je natočená efektne a na úrovni, vidno že Ayer je solídny akčný režisér, no ten príbeh je až príliš dementný a zvyšné postavy akoby tu boli omylom, či agentka FBI alebo prezidentkin syn. Pozrieť sa to dalo, trošku som sa zabavil a už to vidieť nemusím. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Stathamovi uletia včely, tak je svet v problémoch. Najmä keď mu dobrovoľne uletí tá najstaršia a najtučnejšia. Naozaj by ma zaujímalo, či je to výškou Satthamovej hypotéky, že musí brať už aj 5 filmov ročne, alebo nárokmi Miss prázdny pohľad Rosie Huntington-Whiteley, čo má doma, lebo niektoré vešiaky zvyknú byť naozaj drahé. Chovateľ včelí je jedným z dôkazov, koľkokrát sa dá použiť v podstate ten istý scenár, ponúknuť ho divákom ako steak, aby si až po konzumácii uvedomili, že bol pripravený z bezďákovej podrážky. A mnohí ešte s chuťou prežujú. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud se nestane něco mimořádného tak nám David Ayer už další kvalitní snímek nepřidá. Včelař je totiž přímo hrozný. Logika absolutně chybí, přitom kdyby se jelo stylem první půlhodinky, kdy prostě Statham dá po tlamě finančním vychcánkům, které chrání nějaká bytelná ochranka vůbec by mě to nevadilo, tady se ale po vzoru Johna Wicka někdo snaží budovat svět bájných Beekeeperů a to už je na mě zkrátka moc. Působilo to celé na mě hrozně směšně. Statham je kvalitní mlátička, ale určitě jej rád uvidím v mnohem lepších filmech. 30% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • V jedné scéně je vidět telefonující zástupce ředitele FBI Prigg (Don Gilet). V následující scéně již netelefonuje, ale jeho odraz v zrcadle ukazuje, že ano. (Johnny.ARN)
  • Parker (Emmy Raver-Lampman) Wileymu (Bobby Naderi) tvrdí, že minigun střílí rychlostí 6 000 ran za minutu. To je nepravda, minigun střílí rychlostí 2 000 nebo 4 000 ran za minutu, kterou si uživatel zvolí na ovládacích prvcích střelby. (Johnny.ARN)
  • V jedné scéně Clay (Jason Statham) vyndá hlaveň z brokovnice a probodne s ní protivníka. Z hlavně této brokovnice musí být nejprve odšroubován a odstraněn koncový uzávěr, aby bylo možné hlaveň oddělit od zbytku zbraně. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama