Reklama

Reklama

Včelař

  • USA The Beekeeper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (225)

HAL 

všechny recenze uživatele

Ano, pokaždé když tu někdo začal mluvit a řešit příběh a bizarní bzučící svět pana včelaře, tak jsem začal krvácet z uší. Ale to mi nebránilo si film užít, zmáčkl jsem magické tlačítko skip, a přeskočil k tomu jedinému co je tady důležité, k držkované pana včelaře a nějakých random gum v divném barevném oblečení. A bez uzardění můžu říct že to je natočené dobře, akce je přehledná, dynamická, krvavá - tohle funguje. Jenž pak skončí a zase dojde na to krvácení z uší, no. Věčná škoda že Statham už dávno netočí filmy které byly sice bizarně pitomé, ale extrémně zábavným způsobem - jako jeho starý Crank. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá oddychovka s akcí. Řečičky okolo, jakože si pro tebe jde Včelař a když se rozhodne, tak si přijde byly jasně inspirované Wickem 1. Akce slušná, záporáci otravní a člověk jim to přeje. Člověk, co má chuť jen tak kouknout na střílečku/mlátičku si to vklidu užije. Nenadchne neurazí. Jason je stejný jako ve všech ostatních filmech. Kamenná tvář a jde si za svým. Pod taktovkou Guy Ritchieho však dokáže film okouzlit mnohem více. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film je fakt slušně přitroublej. Jako co se týče aktuálnosti, je to trefný. Ovšem těch pitomejch scén, i dějovejch lapsů je tolik, že je to až neuvěřitelný. Jenže Statham je pořád extratřída, kosí protivníky celkem precizně, a to chce člověk vidět. Takže proč to trochu nenadhodnotit. Trochu bych to přirovnal ke Graymanovi. Taky cool blbina. A co se týče Ayera. Zase tam napral spousty podivnejch postav. Trochu blázinec, ne? 80%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jason si zkusil natočit mlátičku jak z osmdesátek. Bohužel ty jsou už nenávratně pryč a když vidím jako autora scénáře opět Kurta Wimmera, tak už mě ani nepřekvapí, že je to zase blbý až na půdu i když Ayer by měl potenciál na víc. Nebo už nemá? Každopádně potěší tu aspoň pár výživných brutalitek který už by asi v čistokrevným popcornovým mainstreamu neprošly a fakt, že Statham je pořád v uvěřitelný formě, ale stín svých sólovek nepřekročil. Někteří jeho skalní fans se z toho možná doserou blahem to je možný. Já to nechci nějak extra hejtovat, ale prostě dá se to dělat i líp.50% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Statham je nejlepší akční herec této generace a hrozně to tahá nahoru. Má to i fajn mytologii a námět, ale jinak to má nizouckou produkční hodnotu. Vypadá to v akci jako poslední Neesonovky a hůř než já nevím Tulsa King. Ale Ayer a Kurt Wimmer jsou patlalové co už by nikdy nic neměli natočit. Subjektivně 6/10 objektivně maximálně 4/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • Adam Clay (Jason Statham) si přikládá škrtidlo na ruku. O několik okamžiků později ruku bez problémů používá, přestože ji má stále zaškrcenou. S řádně přiloženým škrtidlem je sotva možné hýbat rukou, natož aby bylo možné ruku používat ke zvedání a manipulaci s předměty. (Johnny.ARN)
  • V jedné scéně je vidět telefonující zástupce ředitele FBI Prigg (Don Gilet). V následující scéně již netelefonuje, ale jeho odraz v zrcadle ukazuje, že ano. (Johnny.ARN)
  • V jedné scéně Clay (Jason Statham) vytahuje závěr pistole Glock, aniž by stiskl spoušť. U pistolí Glock musí být stisknuta spoušť a závěr mírně vytažen zpět, aby bylo možné současně stáhnout jazýčky pro uvolnění závěru. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama