Reklama

Reklama

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (236)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ayer ty scénáře už ani nečte asi. Je to jednoduchá přímočará akčňárna, která toho ve scénáři fakt moc nemá. A to je škoda, protože Stathamovi to pořád luxusně mlátí a poslední půlhodinka je velmi chutná šalovačka. Nebýt to tak odfláknutě napsané, první půlka vyloženě trpý, tak by to mohlo být za mnohem líp. Takový woulda shoulda coulda John Wick. Pokud to chceš zbuzerovat, tak tam najdeš sto a jeden důvod to udělat. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Stylový, oldschoolový, vtipný, svižný, tvrdý, nekompromisní a hlavně bezskrupolózní akčňák přesně podle mého gusta. 🥳🤩👊👏😉🫶Miláček Statham je stále v uvěřitelné formě a Sly-Arnoldovskou školu rozhodně nezapře. Oblíbený Ayer rovnež vůbec nijak nezklamal. Naopak, vážení pánové, potěšení je plně na mé straně! Děkuji za skvělý zážitek 😘😜 ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Přesně typ filmu, kde víte, že to bude pokračovat přesně podle šablony o tajemném hrdinovi se super výcvikem. Ale když to dobře šlape, nemáte přehnané umělecké nároky a chcete ten  akčňák s vaším oblíbeným Stathamem, co padouchům efektně nakope, tak si film užijete a budete se bavit. 70% (viděl jsem 1x cz) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Mno! Těšil jsem se na další akční výplach od Stathama a dostal jsem ho. Půlku filmu jsou kecy o včelách a úlech, půlka filmu je akce. Je výborná, dobře nasnímaná a drsná. Co mi vadí, že Statham likviduje všechny, dobré i zlé, najaté i ty v "právu" chránit americkou společnost (FBI a všichni další policajti). Je to prostě útok na první signální, který se může a nemusí líbit. Prostě vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo. Statham super, ale logika scénáře nic moc. Tak třeba příště. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Extrémně nelogický slepenec plný nereálně se chovajících postav. Tady se musel někdo zbláznit nebo je to nějaký vtip, většinu filmu jsem jen nevěřícně zíral. Zápletka je nesmyslná, ale budiž, to u béček moc nevadí. Ale i když mám Jasoně celkem rád, tady kromě několika slušnějších akčních scén sice asi odvede dejme tomu svůj standard, ale film jako celek je blábol. Scénář, dialogy, chování postav a jejich obsazení, například výjimečně nereálně působící divná prdelatá černoška v roli agentky. Nechápu čím přesvědčili Jeremy Ironse, aby do toho šel. Ayerovi už asi definitivně hráblo, protože tohle vypadá, že to točil nějakej stážista. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • Když výtah narazí do přízemí, když do něj vstupuje FBI a bostonská policie, jedny z dveří se rozletí a zasáhnou nejblíže stojícího policistu bostonské policie, který je sražen dozadu a dolů ze schodů, ale nikdo z přítomných agentů FBI nezkontroluje, jak vážně byl zraněn, přestože se už nezvedá. To by byl první úkon, který by skutečný strážce zákona udělal... evakuoval by zraněného. (Johnny.ARN)
  • Scéna na výtahovém mostě se natáčela ve Velké Británii. Jedná se o starý most na ostrově Sheppy v Kentu. (Johnny.ARN)
  • Bez ohledu na zemi svého působení nemají tajné služby tendenci chodit s velkými odznaky „Secret Service“ na zádech jako vidíme ve filmu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama