Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

bozka10 

všechny recenze uživatele

Toto ma moc nepobralo.Vcelku zaujímavý začiatok sa zmenil na charakterovú konverzačku, ktorá sa nedá ani poriadne žánrovo zaradiť.Vikár obdrží od farníka flashku a tým sa spustí rad udalostí, ktoré ale už v druhej epizóde stratili moju pozornosť.Niektoré postavy sa chovajú až nepochopiteľne retardovane a celé ma to nudilo. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Harry Watling: „Snažím se udělat správnou věc, nic víc.“ Nápad to bol dobrý, lenže pocity, čo vo mne zanechal! Minisériu som si vybrala kvôli Davidovi Tennantovi a Stanleymu Tuccimu – to predsa nemôže byť zlé. Ak by som pristúpila na hru – že mi tvorcovia chceli predložiť absolútne absurdný príbeh, to by som sa s tým zmierila. Lenže je to v konečnom dôsledku príliš málo absurdné. V príbehu sa udejú také kriminálne lapsusy, že som len krútila hlavou. Tomuto príbehu sa nedá uveriť nič. Tie dve hviezdičky sú za hlavných predstaviteľov (robili čo mohli, ale scenár bol deravý ako rešeto) a  oslovila ma práca scénografa a kameramana. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % Do posledního dílu jsem byl více méně spokojen. Zajímavé postavy, dvě linky, které se prolínají, ale zájem o ně máte z odlišných důvodů. Přesto mi "Sherlock" ve vězení zcela tak nesedl a uměl toho až nějak moc. Nu a pak přišel finální díl, kde jsme se (jak bývá zvykem) chystali na odpovědi na naše otázky a opět jsme je nedostali. Resp. hlavní linie se uzavřela asi uspokojivě, ale druhá, kde jsme chtěli znát důvod počínání jednoho protagonisty, to zcela nevysvětlili a vy jen koukáte na závěrečné titulky a přemýšlíte, jestli jste něco nepřeslechli. Taktéž nepomohlo pár berliček ve scénáři, které zabředly do klišé vod... Ale je to minisérie, která se snaží a pokud u toho nebudete přemýšlet, tak si to jako já užijete. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani náhodou si nedokážu jen tak na první dobrou vybavit, kdy jsem se mohl takto bavit u seriálu z produkce BBC. Od této přebujelé stanice jsem v poslední době zvyklý spíše na duhovo- multikulturní vlezdoprdelismus nejhrubšího kalibru, kterým tito sluníčkáři zprasí nejeden dobrý příběh (Terry Pratchett), takže jsem byl nachytán zcela nepřipraven. Bavil jsem se výborně už od úvodní epizody a tvůrcům jsem prominul i mnohé nedostatky, protože bylo vidět, že se sami neberou příliš vážně. / Poučení: Jak se stát vrahem proti své vůli snadno a rychle. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

WTF!? Taková ze začátku nenápadná miniserka ze které se postupně vyklube origoš brutální černohumorné krimidrama. Humor je, tak suchý až se sype, děj absurdní až po hranici uvěřitelnosti a herci naprosto skvostní. Prostě dokonalý koktejl, který jsem vyžunkla na jeden zátah a chutnal mi velice ba mě přímo nakopl energií. Prostě zjevení, které mě zadráplo od první vteřiny a pustilo až na konci...Za mě 98% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama