Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % Do posledního dílu jsem byl více méně spokojen. Zajímavé postavy, dvě linky, které se prolínají, ale zájem o ně máte z odlišných důvodů. Přesto mi "Sherlock" ve vězení zcela tak nesedl a uměl toho až nějak moc. Nu a pak přišel finální díl, kde jsme se (jak bývá zvykem) chystali na odpovědi na naše otázky a opět jsme je nedostali. Resp. hlavní linie se uzavřela asi uspokojivě, ale druhá, kde jsme chtěli znát důvod počínání jednoho protagonisty, to zcela nevysvětlili a vy jen koukáte na závěrečné titulky a přemýšlíte, jestli jste něco nepřeslechli. Taktéž nepomohlo pár berliček ve scénáři, které zabředly do klišé vod... Ale je to minisérie, která se snaží a pokud u toho nebudete přemýšlet, tak si to jako já užijete. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Inside Man jakožto neznámý a ne až tak promovaný mini-seriál je nakonec obrovským překvapením a takhle zábavný a žánry mixující celek tady dlouho nebyl! Děj je sice těžko popisovatelný, ale když řeknu, že kombinuje naprosto perfektně krimi vyšetřovací detektivku spolu s černým odlehčeným humorem a k tomu absurdní vývoj děje, skvělé tempo a zvraty na každém rohu, tak opravdu nekecám! Herecká dvojka David Tennant a Stanley Tucci (Kingsman) jsou zde oba skvělí a uvěřitelní, servírují skvělé výkony a ja po zhlédnutí tleskám nejen jim, ale hlavně režisérovi za odvahu udělat něco tak neohraného, originálního a celkem riskantního, jelikož takhle namíchat žánry se každému z fleku nepovede. Zábavná, rychle odsýpající mini-série, která je místy přitažená za vlasy až absurdní, ale v tom je vlastně polovina jejího úspěchu a kouzlo, které po zhlédnutí zanechá v divákovi skvělý pocit z poctivé filmařiny. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau! 4díly, u kterých jsem trnula co bude dál! Tucci je perfektní, dané situace jsou skvělé a je to pro mě ukázka toho, jak z jednoduchých každodenních činností může vzniknout obrovský trabl. Seriál mě ohromně vtáhl a přemýšlela jsem jako hlavní postavy - co bych udělala v té a té situaci...Jak bych se zachovala apod.  A ta úvodní znělka - po dlouhé době taková, kterou jsem nepřeskakovala ;) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutocny bizar a zlatanina, ktora bude fungovat, iba ak vsetky tie wtf-chovania a postoje postav uz v uvode akceptujete ako fakt, bez ohladu na skutocne fungovanie veci. Stanley Tucci sice vyzaruje vo svojej serialovej genialnosti myslienkovu dominanciu, avsak cele zasadenie a chovanie vsetkych okolo je tak umele a strojene, ze som to nemohol brat vazne. A domacnost toho "vikara"? Serial som dopozeral uz len vdaka rychloposuvu, pretoze rozhovory a spravanie sa vsetkych postav su ludsky uplne neprirodzene. A nie, nezachranil to ani Tennant a jeho "kukuc".  Moj dojem z dialogov a chovania postav, bol taky, ze ich neuveritelne a hlupo podriadili ustrednej opakovanej myslienke, ze kazdy je vrah v tych "spravnych podmienkach". Uz dlho som takyto "mish-mash" nevidel. Toboz od Britov. Zriedka sa mi stane, ze by som sa divackym nazorom tak vyrazne nestotoznoval s tunajsim cervenym 72%. Neodporucam. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

BBC a jejich minisérky většinou bývají trefou do černého a i zde jsem si pochutnal, ač to pár mušek mělo. Chápu, že ke scénáři a k tomu co vidíte a jak by jste se sám zachoval nejde vždy hodit reálné chápání postav do svého, přesto s Benem to bylo trochu za těžko. Jeho linka byla taková, že doma vlastně není a díky němu vlastně celý ten poslední díl dostane nepředvídatelné věci. Občas snad dvakrát si prostě říkáte proč to musí být takhle do háje? Jinak je vidět, že scénář slušně kombinuje dvojí příběh, který na konci zdařile zaklapne. Sice by jeden mohl namítnout proč vlastně v tom vězení trpíme než je zdrávo, ale zase to postavu se skvělým Stanley Tuccim vynikne. Už je to klasika, že seriál potáhnou herci a jen díky Tennantovi to vlastně zapnul a opět udělat dobře. Jako vikář si tuhle postavu pěkně střihnul. Jsou tam zvraty ať už přímočařejší nebo trochu nepředvídatelné. Jestli seriál má úplný konec bych rozhodně neřekl, na to on vlastně nehraje a je to malinko škoda. Jen chce ukázat obyčejné lidi, že i oni dokážou zabít ať už nevědomky nebo svými činy tomu napomohou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama