Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silne prekvapujúca, veľmi nápaditá a potešujúca záležitosť, kde sa miesi thriller s jemnou komédiou v replikách, výborní aj odpudiví herci v absurdných situáciách, ktoré sa vedia otočiť všelijako a veľa napätia a zvratov. Takmer až do konca, pretože to finále nedosiahlo úrovne prvých troch častí a dokonca nepochopiteľne necháva niektoré veci nevyjasnené. Hoci sú tu povinné netflixovské prvky, nebijú až tak do očí a seriál má svoje osobitné posolstvo: ak ste vikár, od svojho kostolníka porno na USB radšej neberte. Inak z vikára ostane len kár.  ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil nejvíc, ta fleška od kostelníka solidně zamíchala karty všem zúčastněným, na jedné straně sympaťák David Tennant s rodinou vs. šílená úča a na druhé straně Stanley Tucci za mřížemi a jeho nové případy... Svižně to odsýpá, místy ad absurdum, protkáno černým humorem, občas za hranicí všeho, já si originality ovšem cením a tak hodnotím i ty blbiny v podstatě shovívavě, protože musím přiznat, že jsem se bavila... Každopádně si myslím, že by se dala vyhlásit nejprotivnější postava letošního roku, Dolly Wellsová se do toho tak položila, že jsem i já měla chuť vzít do ruky to kladivo.. Vrahem se může stát každý, stačí správná osoba, špatný den, dobrý důvod.. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku, je to nepříjemný a stresující, na tohle se dívalo hodně špatně a s každým dalším dílem, to bylo víc a víc nejpříjemnější. Navíc těžko se zde hledala postava, které bych mohl fandit, protože každá z těch postav, byla v nějakém ohledu slizká. Je proto neuvěřitelě znepokojivé, jak rychle a jak snadno, se jedna laskavost zvrhne, v něco tak ohavného. Tohle už víckrát vidět nechci, je to skvěle zahrané, natočené a celé to funguje výborně, ale podruhé tohle už určitě ne. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý seriál je jedna schizofrenní slátanina, která přepína mezi linkou v USA a linkou v Anglii. Ta USA je několikanásobně lepší, ale idiocie té britské táhne seriál dolů. Vrchol demence co si až pár minut na závěr hraje na chytrou a promyšlenou podívanou. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla slátanina..... Herci Ok, příběh a zpracování podprůměrné, divné.... Herci v roli rádce, vraha jsem nevěřil ani pozdrav. Stanley se na tu roli vůbec nehodil a ještě jak se pořád snažil hrát chytrého a s jakože cool psychopatem vedle sebe, který měl být asi vtipný..... No hrůza. Samotný příběh nesmysl a chování faráře bylo na facku. Přitom stačilo nahlásit to divné individum, kterému nevím proč chtěl pomoci. Jediné co mě na této sérii zaujalo bylo...... Kde je kurwa ta hlava? A proč je to tak důležité..... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama