Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrné krimi drama o zvířatkách: kromě blíže neurčeného počtu psů můžeme vidět také kočky, hojná stádečka koz, sem-tam se objeví bobr, ptáci (s výjimkou dvou kuřátek) zůstávají nespatřeni, přesto na pozadí vnímáme jejich vzrušené štěbetání a v hlavní roli je jeden lehce obstarožní kanec, který má oponenta v maskované svini. Vzhledem k pozdním nočním hodinám jsem neviděla závěr filmu, ale silně pochybuju, že by mě něčím překvapil. 59% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Okolo Clinta se stahuje smyčka, ale to si jeho postava svou blbostí dělá vesměs sama a nahrává vrahovi aby ho dostal tam kam chce. Jinak nezáživná nudná kriminálka jakých jsou tucty a když vyjde najevo kdo je vrah a jaký je jeho motiv tak si říkáte, že to přeci sakra mělo Clinta napadnout dřív než dvacet minut před koncem. Finále je takové typicky osmdesátkové, ale celkový dojem nezlepší. Eastwood má spousty lepších filmů než je tenhle.30% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Clint sice hraje policistu, ale malinko jinak. Místo pořádné bouchačky Magnum se stará o dvě dcery, ve městě řádí vrah mladých krásných žen, který toho má s Clintem možná společného daleko více. V rámci Clintovy filmografie je potřeba tento film vnímat trošku jinak, vidím zde zcela patrné znaky jeho pozdější tvorby. Herecký výkon je velmi přesvědčivý a jeho postava je poměrně složitá. Trošku mě neseděly různé vulgarity. Rozhodně film pro pozdější docenění a zároveň trošku nepřiznaný Dirty Harry. 65% ()

sud 

všechny recenze uživatele

Kvalitní thriller s vynikajícím Clintem Eastwoodem. Zde hraje opět policistu, který hledá sériového vraha mladých žen. Ovšem Wes Block je úplně jiný než Harry Callahan. Mužnost, tvrdost a férovost mají společnou, oproti samotářskému a svým způsobem usedlému Harrymu je Wes nalomený muž, co vyhledává prostitutky, které provozují neobvyklé sexuální praktiky a na druhou stranu milující otec dvou dcer (jednu z nich si zahrála jeho skutečná dcera Alison). Jinak je film temný, napínavý a bez jakéhokoli hluchého místa. Závěr je sice dosti "osmdesátkový", ale neměl jsem s tím problém. 75%. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Celkově mě to přišlo moc přehnané, vrah pobíhající se smyčkou, kterou nasazuje i Clintovi jako chlapovi - to bych zvolil jinou zbraň, no a taky na to doplatí. Jak zaútočí na jeho dceru a přiváže jí, pak ta scénka s tím jak se nahání a mlátí u kolejí a vrah ho pak škrtí, pohled na Clinta, jak je vidět jak ho dusí uříznutá ruka mě fakt pobavila asi nejvíce. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Richard Tuggle napsal Stahující se smyčku poté, co slyšel o sérii přepadení se sexuálním podtextem spáchaných v Berkeley. (ClintEastwood)
  • Dceru Wese Blocka Amandu hraje skutečná Eastwoodova dcera Alison. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama