Reklama

Reklama

Krásná katastrofa

  • USA Beautiful Disaster (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Abby (Virginia Gardner) věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox (Dylan Sprouse). Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje… On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (28)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Za ty dialogy někomu zaplatili?" - vyskočilo mi několikrát v hlavě v první třetině filmu. Následně se to zlepšilo, nevím však, zda šla kvalita mírně vzhůru nebo, zda jsem si zvykl. Beautiful Disaster má každopádně momenty svěží i přehnané. Tvůrci chtěli pokračovat v sérii After, "ale současně v něčem jiném, než v After" (producenti filmu doopravdy After produkovali). Ne úplně se povedlo, ale možná, že si to na sebe vydělá. Tři hvězdy s odřenýma ušima. ■ Vzal jsem svoji ženu po 26 letech "na rande", představoval si, že je to naše první rande a ke konci se docela bavil myšlenkou, co by si o mě myslela, kdyby to doopravdy bylo první rande a já ji vytáhl na toto :). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Krásna katastrofa“ je vo svojom žánru tuctovým filmom, zachytávajúci zblíženie dvoch charakterovo odlišných osôb, kde sa chovanie jednotlivých postáv, smerovanie príbehu a dialógy sú pomerne dobre predpovedateľné. Roger Krumble sem-tam niečo „recykluje“ zo svojej poslednej réžii. Záver trochu prepálený. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa určite, ale krásna ani zďaleka, ani po trinástich insta filtroch. Myslel som že kundenia bolo dosť už v After, ale vidím, že tento plochý námet pre honiacich tínedžerov je nevyčeprateľná studnica. A pritom od autorky, ktorú ľavicoví fanatici prenasledujú za jej postoj k očkovaniu, trans deviantom či zverejňovaním faktov, že väčšinu ozbrojených prepadov robia africkí obyvatelia Európy. Takže pani McGuire ako republikánka dobre, ale spisovateľka nie najlepšia, to je rukopis nadržanej dievky, u ktorej vrcholom romantiky je kundolíz. Najhoršie je, že mimo toho je film nenormálne ukričaný a tak hnusne, že človek so stratou sluchu je šťastný, že nemusí počuť tie vibrácie čo vypadávajú z úst afektovaných ksichtov, tváriacich sa na hercov. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, který si jednou za čas kvůli přítelkyni a jejímu výběru vytrpíte. Není to až tak úplně hrozný, má to hodinu a půl a přestože jsou oba chodící redflags, dá se u filmu docela slušně vypnout. Dylan ze Zacka (nebo Codyho) už vyrostl a ikdyž jsem na Disney Channel nikdy nekoukal, tak vím o koho jde. Je to hloupý, ale ne úplně strašný. Cílovkou jsou holky se slabostí pro červenou knihovnu, málokdo další to ocení podobně. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka v knize Beatiful disaster urcite bude rozpracovanejsi nez "dobra divka", "zly chlapec". Vedel jsem, ze to neni film pro me, ale chutnal dost na to ho zkouknout. Je to cisty a jednoduchy nesmysl. Vedlejsi postavy jsou karikatury a vtipy jsou nevtipne. Travis a Aby vypadaji uhledne modelkovsky. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Film podľa predlohy autorky Jamie McGuire bol plánovaný už dlho. Práva získali Warner Bros. už v roku 2012, ale projekt nikdy nerealizovali, až sa toho od roku 2020 chopila spoločnosť Voltage Pictures. Problémom pri realizácii boli McGuireovej kontroverzné a údajne až krajne pravicové názory, za ktoré ju istí aktivisti označujú za "rasistku" a "anti-trans osobu". (Arsenal83)
  • Když ke konci filmu vyjde Abby (Virginia Gardner) z klubu, zamíří k taxíku, jehož zadní dveře jsou otevřené. Při záběru z jiného úhlu jsou však dveře taxíku zavřené a Abby je otevírá. (Anyk)

Reklama

Reklama