Reklama

Reklama

Ve snímku V hlavě 2 společností Disney a Pixar budou mít diváci znovu možnost se podívat na to, co se právě odehrává v hlavě čerstvé teenagerky Riley. Dějí se zde velké věci – ve velícím centru probíhají neočekávané stavební práce, aby se sem vešli překvapiví noví hosté: zbrusu nové emoce! Radost, Smutek, Vztek, Strach a Nechuť, kterým se už dlouho dařilo mít všechno pěkně pod kontrolou, se ocitají v rozpacích, když se jejich společnost rozroste o další pocity. Jako třeba o Úzkost, která zde začne kralovat. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (99)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Zatímco první V hlavě dokázalo vybudovat zábavný a fungující svět a ještě do něj dosadit působivý příběh, dvojka těchto osvědčených vzorců nepokrytě využívá do té míry, že rezignuje na jakoukoli snahu o originalitu. Produktově to samozřejmě dává smysl, dospělejší publikum ale bude oprávněně brblat, že tady byl potenciál výrazně vyšší. Více zde. ()

Mini_X 

všechny recenze uživatele

V hlavně 2 je krásnou ukázku, jak udělat kvalitní pokračování k prvnímu filmu, které nabídne větší škálu emocí než v prvním filmu. Je fakt super, že se V hlavě 2 nesnaží být extrémně jiným film než první díl, což někteří budou považovat za mínus, ale podle mě to byla správná cesta. Je také super, že některé emoce co se objevili v prvním film dostali více prostoru v tomhle pokračování, což se cení:) Jenomže tenhle film je hlavně o nových emocích, které stejně jako ty co už známe fungují fakt dobře, hlavně emoce Úzkost, které si krade všechny scény ve kterých se objeví. Film také krásně pracuje s reálným světem a Riley a oproti prvnímu filmu mě více bavilo sledovat život Riley. Ale to co pro mě osobně nejlépe fungovalo bylo samotné zpracování puberty, u které se mi vybavili moje vlasní vzpomínky na mojí pubertu. Celkově Pixar teď dost dobře zabodoval jak u mě, tak i v prvním otevíracím víkendu. Jediný co mi chybělo v tomhle pokračování byla emoce Nadržený:) 8/10 ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Inside Out 2 nebo Já padouch a ječící žluté svinstvo po čtvrté? Těžké dilema, a kdyby rozhodla buchta, řekne “ty si velké dítě, viď?”. No jo, to obnáší když do 20 sledujete pravidelně Spongeboba, i’m just kidding. ** faux paux klasických dvojek. Je to dost podobné jako jednička, má to daleko víc postav, tím víc zásahu do děje, více sraček, větší prachy z box officu kvůli nostalgii.. známe to. Pokud jsem v loni Pixar a skákající lamPičku odepsal, tady se nestane holej zázrak a nevytáhnu je ze žumpy hoven, kvůli Diznymu, ale narozdíl od většiny animáků, které jsou ve valné většině jen pro usmrkané fracky, co neumějí ani hodinu a půl klidně sedět na prdeli, a nesmát se každému usrání nebo chcanek, furt se jedná o červenou knihovnu vkusu. Pixarovky byly jistota kvality, a to vždy. Už tu vázne absence originality, přeci jen je to samé, jen někdo copypastnul další emoce, a pokud to Pixaři nevzdaj, a nebudou se bát přidat i peprnější emoce jako je sexualita, nadrženost, chamtivost a zvrhlost, ojojoj, v kině by se ocitlo dost velké hrobové ticho. Pokud tohle je lepší než terapie kterou si za žádnou cenu nemůžu dovolit, tak skvělá volba. Úzkost nám dost komplikuje život, a může to garantovaně potvrdit mistr stresu a černých myšlenek = já. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička měla uzavřený příběh s jasným koncem i poselstvím. Dvojka je bohužel dělaná podle zlatého hollywoodského pravidla „všeho víc“, a nic jiného nedokáže nabídnout. Výborná animace i český dabing jsou u Pixaru na obvykle špičkové úrovni. Příběh jede na setrvačník. Publiku to zřejmě stačí, já jsem většinu děje pozapomínal cestou z kina domů. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Ani lepší, ani horší, vyloženě stejně dobrý jako jednička. Vylepšili jak na emocích, animacích, netlačilo se nikde na pilu, humor fungoval. Opravdu stejně dobrý pokračování výborného prvního dílu. Jde vidět, že to nechtěli rejžovat hnedka, ale dali si velkou pauzu a proto asi tak kvalitní výsledek nakonec. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (6)

  • Postava Nuda sa mala objaviť už v prvom filme. (giaruj)
  • Originálne hlasy Strachu a Znechutenia - Bill Hader a Mindy Kaling boli nahradené hlasmi hercov Tony Hale a Liza Lapira. Podľa správ, obaja Hader a Kaling sa rozhodli nenavrátiť k pokračovaniu z dôvodu neuspokojivej platovej kompenzácie za prepožičanie ich hlasov ku kľúčovým charakterom filmu. (drake31)
  • Po skončení filmu vidíme scény, kde sa Úzkosť objaví aj v hlave mamy a otca. Po záverečných titulkoch nasleduje krátka potitulková scéna. (giaruj)

Související novinky

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

včera

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

V hlavě 2 má miliardu

V hlavě 2 má miliardu

03.07.2024

Filmový rok 2024 zná svůj první miliardový hit. Nestala se jím Duna: Část druhá, ačkoliv se svými 711 miliony měla docela dobře nakročeno, ale dosáhlo toho jiné pokračování dalšího populárního snímku… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Reklama

Reklama