Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Akcia, vtip, vata, nuda, vata, akcia, vata, nuda, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, nuda, akcia, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata... Inymi slovami, scenaristicka impotencia skrizena s natlakom Netflixu na tvorbu plnoformatoveho serialu, ktora k zaveru pripomina skor nepodarenu grotesku, ako co i len ciastocne seriozny thriller. Spravit z toho dvojhodinovy filmovy prequel, dojem by bol zrejme znacne odlisny. 1,5/5* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nie je to už taká úderka ako pôvodný seriál Papierový dom ale postupne sa to rozkýcha a posledné tri diely už celkom slušne gradujú. Postavy z prvoty prídu skôr otravné, taký skoro rozmaznaný sprtaci ale časom si na ne dá zvyknúť a zastanú si svoje miesta v príbehu. Skopični opäť zaberú a pobavia, občas sa zbytočne moc tlačí na romantickú strunu.  /70%/ ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani Papírový dům se tomuhle ždímání nevyhnul a dostal spin-off. A která jiná postava ji mohla dostat než ta nejoblíbenější. Sledujeme jeho příběh v Paříži, kde se s jinou partou snaží ukrást drahé šperky. Samozřejmě se opět nechá zblbnout ženou a vše se zkomplikuje. Až překvapivě moc se tento seriál místo na loupež zaměřuje na lásku a vztahy. I tak to ale překvapivě funguje. Potkáme tu pár starých známých postav, ale jinak se to nese v úplně jiném duchu než Papírový dům. Ona totiž samotná loupež proběhne velmi hladce. Komplikace nastanou až ve chvíli, kdy se s lupem snaží uniknout z Francie. Finále je dost vymakané a najdeme tam pár zajímavých vychytávek. Podaří se ale všem bez úhony utéct policii? "Dejte mi ten kalich!" ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná dojička úspěchu Papírového domu, která nepřináší nic nového ale v rámci 8 dílů, dokáže zabavit a fandové se znovu setkávají se svými oblíbenými postavami. Jako seriálový heist už bohužel slabší, protože samotná velkolepá loupež je odbytá a vše je soustředěno primárně na útěk a budování romantických vztahů mezi postavami. S napínavého seriálu se tak v posledních částech stává regulérní telenovela, která je občas narušena nějakou akcí, která se dořeší ani ne tak důvtipem postav, jako scénáristickými berličkami. Pořád je ale Berlín slušným doplňkem, jen se obávám těžby dalších postav a že jich nebylo málo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potom co tvůrci zkazili třetí a čtvrtou řadu Papírového domu jsem od Berlína neměl prakticky žádná očekávání a dobře sem udělal. Místo oddechové heistovky jsem totiž dostal uslzenou telenovelu, ve které se všechny postavy chovají jako idioti a samotná loupež je tu vlastně jen okrajová záležitost, která se prostě stane. Je sice hezké že se sem povedlo natáhnout známé figury, ale ty nakonec jen umocňuji jak moc to celé nedává smysl. Napětí tu prakticky neexistuje i když hudba říká opak a v úplném závěru sem fandil spíš policii. Od ještě většího průseru to tak zachraňuje jen Berlinovo charisma, které velmi často úspěšně zakrývá to že i on se chová jako úplný retard. Příště už raději takhle ne...40% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie sa začalo v októbri 2022 v Paríži vo Francúzsku a potom sa pokračovalo v Madride v Španielsku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama