Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Akcia, vtip, vata, nuda, vata, akcia, vata, nuda, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, nuda, akcia, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata... Inymi slovami, scenaristicka impotencia skrizena s natlakom Netflixu na tvorbu plnoformatoveho serialu, ktora k zaveru pripomina skor nepodarenu grotesku, ako co i len ciastocne seriozny thriller. Spravit z toho dvojhodinovy filmovy prequel, dojem by bol zrejme znacne odlisny. 1,5/5* ()

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Silvestra na jeden zátah. Kvalit Papírového domu to nedosahuje, hodně keců o lásce, všichni někoho milují, j eto úplně něco jiného, ale pěkné, líbilo se moc. Nemám rád, když se se staršími herci natočí prequel to samé jako Orphan 2, navíc, jak mu můžou říkat Berlin, když přezdívka vznikla později v Papírovém domě od profesůrka, který celou bandu pojmenoval podle hlavních měst? ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Inu, tedy. Kdo očekává totéž, co dostal od Papírového domu, bude pravděpodobně zklamán. Papírový dům byl akční hukot, kde jste se báli s postavama o jejich život a věřili jste jim každou hlášku. Tady je to po pár dílech jen pár ublábolených postav velmi podobných těm původním a člověk už to dokouká jen ze zvědavosti, jakou další ptákovinu si scénárista vymyslel. Jen tady hloupě paroduje sám sebe a celý spin-off ve finále působí jako něco, co snad až na pár výjimečných chvilek ani nebylo třeba točit. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Séria bola natočená na širšiu obrazovku s pomerom strán 2:1, aby postavám bolo poskytnuté „viac scénického zážitku z ich okolia“. (Arsenal83)
  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama