Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná dojička úspěchu Papírového domu, která nepřináší nic nového ale v rámci 8 dílů, dokáže zabavit a fandové se znovu setkávají se svými oblíbenými postavami. Jako seriálový heist už bohužel slabší, protože samotná velkolepá loupež je odbytá a vše je soustředěno primárně na útěk a budování romantických vztahů mezi postavami. S napínavého seriálu se tak v posledních částech stává regulérní telenovela, která je občas narušena nějakou akcí, která se dořeší ani ne tak důvtipem postav, jako scénáristickými berličkami. Pořád je ale Berlín slušným doplňkem, jen se obávám těžby dalších postav a že jich nebylo málo. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších spin-off co jsem kdy viděla. Neustálé doufání, že to nabere dech, vyhrabe se ze dna a něco z té "zápletky" bude. Ne není. Je to španělská telenovela s napárovanými herci s minimem momentů překvapení. Najwa a Itziar jsou tady tlačeny úplně na pilu, takže ani ony nestojí za shlédnutí, navíc dostaly cca 15 minut prostoru. Lituji 6 hodin času, které jsem do seriálu investovala. Snad už podobný spin-off nevznikne. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pedro Alonso se nám jako Berlín vrací a rozjíždí perfektně naplánovanou loupež , nebýt toho, že chce manželku hlavního cíle, který je správcem šperku v super silném trezoru. Berlínova partička má vychytané charaktery, hackerka, vědkyně, siláka, zlodějíčka a elévku loupeží (krásná Begoňa Vargas). Epizody jsou perfektně vypointované s cliffhangery jak Brno. Série má vtipné, silné dialogy, umí přinést emoce postav, je zde spousta skvělých nápadů, akční jízda až do konce, která vám nedá spát. Viděno v prosinci 2023. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Tvorcovia Alex Pina a Esther Martínez Lobato povedali, že chceli po svojich predchádzajúcich nedávnych projektoch urobiť niečo „ľahšie“, a preto má seriál oveľa viac komediálnych momentov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno