Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

necisty 

všechny recenze uživatele

Na svého mladšího brášku to samozřejmě nemá, ale je příjemné se znovu vrátit do známého a skvělého prostředí španělských promyšlených loupeží. V druhé třetině bohužel přestáváte věřit tomu, jak se ze všeho dostanou, ale to si naštěstí spraví příjemným závěrem a musím uznat, že mi vyhovovalo, že to tentokrát bylo víc zábavné a romantické, než dříve ponuré. Uvidíme co pokračování. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd postupně nabíral na síle. Opět výborný casting, postavy si člověk zamiluje, vrací se na chvíli i dvě staré známé. V podstatě La casa de papel v bledě modrém, ikdyž původní seriál měl lepší náboj. V osmi dílech je narváno vše co šlo, od loupeže po následné zápletky, má to napětí, promyšlený scénář, jen nepřidává nic nového. Po papírovém domě tu díru v loupežných tématech prozatím nikdo nezalepil, tak jsem s Berlinem nadmíru spokojen. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

No popravdě jsem čekal nudnou generickou krimi, která bude jen těžit ze slávy Papírového domu a bude to celé LGBT friendly a rasově vyvážené, ale NE. Berlin funguje jako samostatný svébytný seriál s dobrým scénářem a zajímavými vedlejšími postavami, který nepostrádá napětí a není nijak poplatný dnešní módě. Díky bohu. Není to tak napínavé, dramatické, smutné ani osudové jako Money Heist, ale to vůbec nevadí. Hodně slušná zábava, která potěší jak příznivce Papírového domu, tak lidi, co ho nikdy neviděli. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

Kebabkony 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý spin-off, který funguje lépe než poslední dvě série původního seriálu. Akce tu skoro není, ale co si budem ta jim nikdy moc nešla. Vždycky šlo o postavy a o samotnou loupež. Je sice absurdní jak se z těch největších sraček vždy dostanou, ale pořád se na to dobře kouká a má to hlavně napětí. Na jedno odpoledne je to fajn podívaná a druhá série je pravděpodobná. Bella Ciao 8/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Tvorcovia Alex Pina a Esther Martínez Lobato povedali, že chceli po svojich predchádzajúcich nedávnych projektoch urobiť niečo „ľahšie“, a preto má seriál oveľa viac komediálnych momentov. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v októbri 2022 v Paríži vo Francúzsku a potom sa pokračovalo v Madride v Španielsku. (Arsenal83)
  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)

Reklama

Reklama