Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Sykes (Chad Lowe) je normální kluk, co miluje svou přítelkyni Rachel (Kristy Swanson). Jenže její rodiče jsou proti a tak se rozhodnou utéct a v Las Vegas se tajně vzít. Cestou ze strachu z pronásledování odbočí na vedlejší cestu a tím začne celý kolotoč malérů. Cesta totiž vede Nikam a když Charlie při řízení usne a havaruje, policajt-démon unese Rachel do pekla. Na blízké benzínce se od starého pumpaře Sama dozví, že pokud ji chce ještě někdy vidět, bude muset za ní a dostat ji pryč do 24 hodin, jinak se stane totéž, co Samově přítelkyni před čtyřiceti lety. Už navždy zůstane v pekle... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, co znamená zkratka bazaru AAA auto = Anarchie Armagedon Apokalypsa... Zajímavé, jak některé filmy nezklamou ani po letech. Napínavé, vtipné, nápadité. Peklo jako labyrint plný úchylné zábavy, hospod a dekadentních podniků (ale zkuste se dotknout obnažené krásky v kleci), skalních cest a vysušených pustin je doslova opakem pekla Cliva Barkera. Ovšem i zde dojde na trhání nebožáků na kusy! A trocha mytologie - Kerberos, Charón, Styx...vůbec není na škodu. Pěkné masky a na svoji dobu vcelku obstojné triky, akční kamera, jen hudba je poplatná spíše 80.letům (Hidden Faces). Milý film. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Béčková klasika, na kterou jsem v polovině devadesátých let koukal téměř denně. A po více než dvaceti letech jsem si tuto pekelnou road movie vychutnal v parádním DTS zvuku a v čistém obrazu znovu a musím říct, že je to sakra klasa!!!! Pokud přistoupíte na Jongovu brakovou hru, budete bohatě odměněni vtipnými situacemi a spoustou bizarních postaviček, které se v pekle vyskytují. Osmdesátková atmosféra je všudypřítomná a policajt z pekla, který unáší z našeho světa panny je silnej soupeř. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Prečo to nikdy nevyšlo na DVD? Odpoveď je jednoduchá. Vlastník autorských práv nemal žiadnu licenčnú ponuku a tak nebol pripravený dotlačiť film na vlastnú päsť do predaja. Avšak existovalo niekoľko originálnych vhs-siek v zaplnených videopožičovňách, a tento skvost som tam pred niekoľkými rokmi videl, ale som si ho nepožičal a tak som po ňom pátral až po kým som ho nenašiel u jedného uživaťeľa tu na csfd. Highway to hell je odpočinková originálna crazy komédia, s výborným obsadením na čele s Patrickom Berginom, s ešte namakaným peklom, ktoré není až takým úplným zpestrením celého filmu. Vo filme ma ešte zaujala jednotvárna podoba diabla a betónové diaľnice. Film Highway to hell je v podstate veľmi podceňovaný a preto nás nemôže ničím prekvapiť 80 percent. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pomilovat se s Ráchel, aby ji ďábel už nechtěl.“ Do svého Záhořova lože chce totiž jen panny. Za manželku má ovšem ohyzdnou, nadrženou strigu, čili Belzebub si takříkajíc tahá práci domů, protože v ložnici má peklo. Je to bejkovina, ale zábavná a hravými detaily vytuněná. Též varování  motorizovaným hříšníkům. Zapomeňte na „pomáhat a chránit“, sírou smrdící hellcop Sgt. Bedlam zná jen „zatratit a spálit.“ U pasu pěkně živá umrlá želízka a ve tváři vepsané zlo, doslova a do písmene. Jo jo, když do pekla, tak ve stylové káře. Viz OKÉNKO AAA: [][] Což je posmrtná odtahovka a servis všeho druhu. Ψ Beezle, ďábelský lidumil s tváří anděla, opraví všechno. „Auta, lidi i závodní koně.Ψ Morální profil má nejednoznačný, je střídavě hodný, zlý, zhůvěřilý i romanticky zasněný. Ψ V jeho úmrtůlném bistru čepují pivo Styx, z rádia zní píseň „život s odpadky“ a ve spalovně to žije, radostně tam rachotí drtička těl hříšníků. Zkrátka vymazlené peklo. [][] Čtyřmi stehy sešívám Charónovi víčka. Jo a nemáte někdo tu videohru Hell on wheels? Když tak mi ji nechte u Rachel, dík. V její Hot as Hell pizzerias. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Zatraceně zábavný snímek evokující stylem filmy z 80.let. Zpracování pekla nemá prostě chybu a je naplněno takovou spoustou různých vtípků ( Hitler křičící, že je mu 19 a miluje Heavy Metal mě skutečně pobavil ), až se za tím poněkud ztrácí základní dějová linie kluka, co zachraňuje svou dívku a veškerý scény, které se pekla netýkají, tak nepůsobí příliš zajímavě a spíše nepříjemně ruší. Ale co, alespoň už konečně vím, co znamená zkratka AAA - Anarchie, Armagedon, Anihilace. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Na policistově bradě jsou mimojité vyryta písmena „S.J. + L.Q.“ – iniciály pro Steva Johnsona (maskér) a Linneu Quigley (jeho žena). (HellFire)
  • Ve scéně kde Royce (Adam Stroke) a Clara (Pamela Gidley) spadnou při honičce ze skály, je vidět dopad na kartonové krabice pro kaskadéry. (misa1989)

Reklama

Reklama