Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš romantická než komedie i když to tak zpočátku nevypadá. Zejména první třetina je plná sarkasmu a vtípků, o které se stará Gervais jako zapšklý zubař a dialogy mezi nimiž patří k nejlepším vyplňování vstupního dotazníku v nemocnici, otázka zda došlo či nedošlo při operaci k nějaké komplikaci nebo první rozhovory s Gwen. Ovšem současně s tím jak se scéně objeví Tea Leoni coby Gwen, začne se komedie překlápět do nefalšované romantiky, což možná ne každému sedne. U mě dobrý. Přestože Gervaisovi sedla spíš původní rovina sarkastického protivy, dokázal ustát i rovinu zamilovaného obětavce, Tea umí být stále přesvědčivě sympatická a romantika a city netlačí na pilu nijak drasticky. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Suchý humor- to je moje!!! Ricky Gervais je síce suchší ako to najlepšie martiny, len nie vždy dobre a vhodne pretrepané...Nápad to má vynikajúci, prevedenie sa vymotalo z počiatočného kŕča a postupne pridáva na sile. Je to naozaj fajn filmík, ale zvlásť v komediálnej rovine sa to snaží dostať do územia, kde bezkonkurenčne kraľuje Woody (aspoň na mnohých miestach som si spomenul na neho). A btw už som to písal, no nemení sa to - Téa Leoni je mi fest nesympatická..sorry Téa:) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Námetom nič nové na filmovom nebi, no tvorcom to tak nádherne vychádza, že ako odpočinková záležitosť na ozajstné zasmiate počas sledovania až odzbrojujúco milé, hlavne čo sa obsadenia hlavných predstaviteľov týka a veselého prevedenia, ktoré miestami aj príjemne prekvapí, je GHOST TOWN ideálnou voľbou. Proste čistý cit =). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice klišé jako poleno, které parodovalo už mnoho předešlých romantických komedií, ale jelikož zde hrál vynikající Ricky Gervais, tak šlo o nadprůměrné klišé. Díky tomuhle chlápkovi jsem se opravdu za srdce zasmál - viz jeho dávivý reflex. Téa Leoni je sympaťačka a spolu s Gervaisem tvořili sice nesourodou, ale o to více komediální dvojici. Zkrátka jsem se pobavil a to je hlavní. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekala, že by tenhle příběh mohl být tak svěží a příjemný. Přece jenom se najde poměrně dost filmů s podobnou duchařskou tématikou. Některé jsou bláznivé, jiné vážnější a tenhle mezi nimi lehce proplouvá, i když není moc originální a nechal se jinými inspirovat. Ricky Gervais je jako Bertram Pincus nesympatický až je sympatický. Od Grega Kineara jsem ani nic jiného nečekala ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)
  • Ve filmu zazní i písnička od Beatles "I'm Looking Through You". Jde o jednu z mála příležitostí, kdy byla použita původní verze nějaké skladby od Beatles ve filmu. (don corleone)
  • Přestože se po střetu s autobusem stane z Pincuse (Ricky Gervais) nehmotný duch, je vidět, jak na jeho bílé tričko vrhá stín jedna z osob v davu, za nímž Pincus stojí. (GordonCZ)

Reklama

Reklama