Reklama

Reklama

Tin & Tina

Trailer 2

VOD (1)

Po tragickém potratu Lola (Milena Smit) a její manžel Adolfo (Jaime Lorente) adoptují Tina (Carlos González Morollón) a Tinu (Anastasia Russo), dva sourozence s ultrakatolickou výchovou, kteří doslovně vykládají Bibli. (JasonCZ)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem co jsem čekal.... Na Španěly je to však slabší kousek. Mělo to být kratší, víc akčnější a přidat se mělo na brutalitě.... Psycho náboženské děcka byly dobré mrdky a měli ještě víc terorizovat milující rodiče.... Konec byl divný, nijaký a bez pošahaných albínů. Asi matka našla boha nebo co to bylo.... Já mám zas na deset let odmodleno, díky bohu 🙂 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Přidusit maminku malinko, za patu podržet miminko.“ Není sirotek jako sirotek a není bible jako bible, jde o to kdo a jak šikovně z ní cituje. Tato univerzální učebnice zvídavým školáčkům nahradí Prvouku, Mladého chemika, leporelo Chirurgem snadno a rychle, příručku Asertivita a střelba božským prakem a před spaním i Knihu pohádek. Tin a Tina na bibli i spinkají. První polovina filmu byla boží. Pardon. Romantika, svatba, potrat, adopce, hra na šťastnou rodinku a přidušenou maminku, ostrý nůž a puzzle z „očištěného“ pejska. „A teď počkáme, až se probudí.“ NEBESKÉ OKÉNKO: [][] Co je to zázrak? †† Když neplodná a permanentně zpruzená ošklivka otěhotní. Zázrak je to, že na ni manžel vůbec vlezl. ††  Když děti znají bibli líp než papež a chodí po vodě líp než Ježíš. †† Když do manžela v příhodnou chvíli uhodí scenáristův blesk. †† Když si Omnibus nad debilitou druhé půlky filmu rve vlasy, ačkoli už dávno žádné nemá. [][] A soutěž o idiota roku vyhrává… lehkomyslný otec, pilot (!) Boeingu. Násilné a krvavé excesy pošahaných cherubínků bagatelizoval: „Jsou to jenom děti.“ Ideální pilot. Takový naučí pasažéry se modlit. Letuška: „Kapitáne, proč míříte do svahu? Vždyť nás zabijete!“ On: „Nepřehánějte, vždyť jsou to jenom hory…“ R.I.P. pasažéři i zabitý film. Jen třikrát se pokřižuju a na zmatenou Lolu houknu: „Přestaň se hrabat v šuplíku, krávo, hoří ti manžel! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Adolfo, vypadly pojistky!- Kdyby jen pojistky... Tin a Tina jsou dva blonďatí ďábelští spratci, co se sem zatoulali z Městečka prokletých. Jen jim nesvítí oči a rádi se smějí. Když dojde k tragédii a Lola už nemůže mít děti, rozhodne se s manželem pro adopci v sirotčinci nedalekého kláštera. Děti jsou zvláštní, ale to není nic proti tomu, co se začne dít, když se má jako zázrakem narodit Lole dítě. Trochu je z toho cítit Omen, ale zbytečně dlouhá stopáž a fakt, že režisér a scénárista v jednom nedokázal jít více na dřeň, způsobily, že tajemno a napětí se s filmu postupně vytrácejí. Přitom scéna se psem, byť je ponechána na divákově fantazii, nebo křest jsou zneklidňující. Určitý problém představují i hlavní postavy - otec blb a matka magor. Závěr je poněkud rozpolcený - na jedné straně to vypadá jako účtování s náboženským fanatismem, s nímž mají Španělé temnou historickou zkušenost, na druhé zase myšlenka, že jedině víra člověka spasí, a tedy zachrání. A pak si diváku vyber... Spíše dvě hvězdy, třetí za závěr, který ale mohl přijít daleko dříve. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská nemůže mít děcka tak  6 měsíců to vstřebává (chlapovi je to šumák) a pak jdou adoptovat dvě blonďaté děcka do nějaké katolické instituce. Děcka žijou podle bible  a jsou divné tak, že se kolem nich dějí podivné nehody kde ty děcka figurují. Bohužel film je zbytečně dlouhý a většinu času se tam nic neděje navíc máme zde i to klasické klišé kdy chlap je debil a vše ignoruje a naopak ženská je uvědomělá , ale nikdo ji neposlouchá (Zdravíme oba Sirotky) . Film má dvě krvavější scény, ale ani jednu neukáže a pointa je debilní v podstatě žádná asi ani nevěděli jak to ukončit . 40 procent ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pár, který sám nemůže mít děti, se rozhodne adoptovat dvě zvláštní, velmi nábožensky založené albínské děti z kláštera s představou šťastného života. Už od počátku se ale dějí divné věci a s dětmi je něco v nepořádku. Well. Je úplně jedno, jak skvěle tato premisa zní a film může mít sebelepší prvky, děsivé nápady nebo divácky vděčný vývoj, ale co z toho, když ÚPLNĚ VŠECHNO okolo stojí totálně za hovno. Film s děsivými dětmi stojí víceméně z 95% na oněch dětech, a tudíž pokud jsou schopny být dostatečně přesvědčivé, děsivé a brutální, je vyhráno. To se ale v Tin a Tina nestalo a jde o naprostý opak. Herecky nejsou schopny hrát přesvědčivě ani v jedné scéně, působí prkenně a trapně, dialogy jsou doslova k zeblití a působí jak ze školy pro mentálně retardované a já už od prvních minut věděl, že je zle - při třetině z nich se mi chtělo smát, při třetině brečet a při třetině jsem se cítil trapně i za ně a pokládal si otázku, jestli je tohle vážně někdo schopen pustit z postprodukce do světa. Přidejme k tomu neskutečně béčkový look i zpracování a 2 hodiny úmorné stopáže a průser je na světě. Jeden by si řekl, že takhle zábavné téma nejde takhle posrat a že Denver (La casa de papel) by do tak příšerného béčka nikdy nevkročil, ale bohužel. IMDB hodnocení 6,5 mě vážně baví a zírám, jak dokážou být někteří diváci nekritičtí a bezmyšlenkovitě flákat takové hodnocení, jelikož tohle je odpad, katastrofa a ztracený čas. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený v provincii Sevilla, miestami natáčania boli Hacienda San Felipe v Gerene a kláštor San Isidoro del Campo v Santiponce. Natáčanie sa začalo 27. júla 2021 a skončilo o 7 týždňov neskôr, v septembri 2021. (Arsenal83)
  • Súrodenecké mená Tin a Tina odkazujú na svätého Augustína (354-430 n.l.), otca západnej kresťanskej cirkvi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama