Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (855)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně náhodou a o to příjemněji jsem byl překvapen. Film je nabitý opravdu spoustou originálních a vtipných nápadů (nejlepší je město právníků, kde každý žaluje každého, hehe:-) Realita? Skoro). Zaujme i netypicky obsazený Gary Oldman, který je tu skoro k nepoznání. Bob Gale má prostě talent, což prokázal už Návraty do budoucnosti (jediná větší výtka směřuje k nevýraznému Jamesi Marsdenovi v hlavní roli). Neschopní distributoři tenhle film bohužel neuvedli do kin, musíte si ho sehnat jinde. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Broken Heart For Sale 2. Blind Spot 3. Daily Life 4. Crescent Moon 5. Not Too Close Encounters 6. Diesel Only Theme 7. Relax (Club 69 Doomsday Mix) 8. I Get A Kick Out Of You 9. On The Sunny Side Of The Street 10. Eine Kliene Nachtmusik 11. Everything In The World ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Interstate 60 je odlehčená, avšak stále inteligentní komedie odvíjející se v příjemně pohádkovém duchu. Je to jeden z těch filmů, u kterého je třeba si užívat jednotlivé momenty - jednotlivé zastávky na bláznivé dálnici 60, která dokáže poučit i pohladit na duši. Celkový dojem není nijak závratně bombastický, pro srovnání podobná Velká ryba má jistě silnější emocionální dopad, ale Interstate 60 zaboduje víc právě ve chvílích, kdy se chcete u obrazovky jen tak cítit dobře... 8/10 ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Scénárista a producent trilogie "Návrat do budoucnosti" Bob Gale si pro svůj poslední film napsal opět scénář, ale tentokrát si sedl i do režijního křesla. Vznikl (ke své škodě nenápadný) film, který vás ale o to víc příjemně překvapí. Protože všemi superlativy už tady "hýřili" mí kolegové, mohu jen poradit - pokud chodíte kolem téhle kazety v půjčovně bez povšimnutí, pak děláte chybu :) ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Jelikož sem na tento film původně četl několik pochvalných recenzí (to byla chyba), moje očekávání bylo při sledování dost veliký. Výsledek je jasný zklamání. Trochu bláznivá road movie komedie, utápějící se ve ztřeštěné zápletce a amerických klišé, ve mně často probouzela rozpaky. Snaha v mnoha ohledech působit mravokárně a varovně, se utápí v absurdním ději a chování lidí, které je natolik vzdálené realitě, že jakákoli konfrontace s reálným světem se jeví, jako nesmyl. Nevím, o co autorům šlo. Jestli pobavit, tak se to chvílemi trochu i podařilo (Ne moc často. Mám rád jiný typ humoru.) Mě to ale přijde, že se snažili ještě o něco víc, a to se jim bohužel vůbec nepovadlo. Tohle bylo šlápnutí vedle a zdejší hodnocení zdaleka neodpovídá „kvalitám“ filmu. Já dávám 33%. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu a amerických městech Phoenix a St. Louis, na který upozorňuje symbolický Národní památník Jeffersona na počest dobývání amerického západu Gateway Arch. (Tygrys)
  • V názvu města Morlaw je zakódováno anglické „more law“, což odkazuje na město právníků, kterým Morlaw je. (Cardo)
  • Ve webové doméně sloužící k rozhodování je chyba. Správně má být „www.majordecision.com“, ale je tam „www.majordesicion.com“. (sator)

Reklama

Reklama