Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (855)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodový film! Nejlepší na tom všem je, že jsem vlastně vůbec nic nečekal. Nevěděl jsem o čem byl a ten plakát s rozkročenou holkou mi připadal jako vystřižený z časopisu pro řidiče kamionů (lol). Moje zuřivé tleskání patří taky veleváženýmu herceckému ansáblu z nichž mi nejvíc utkvěli Smart- Oldman ve svých "žrasoidních" roličkách. Konec vás sice donutí přemýšlet, což je u podobnýho filmu neobvyklé, ale zbytek to všechno vykompenzuje. A Bůh je mi svědkem, že po závěrečných titulcích jsem měl neskutečně dobrou náladu a chuť začít hrát na činely... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Svérázné a originální dílko. Cesta po (ne)existující Interstate 60 uteče velmi rychlým a svižným tempem, které ani na okamžik nedává prostor pro jakékoliv slabší či snad nudné momenty. Film má spád, a na jeho konci Vás po pestré přehlídce různých bizarností a zvláštností čeká příjemná pointa. Skvělé herecké obsazení, jasně vede Gary Oldman se svou netypickou dýmkou a červeným motýlkem, sympaťák James Marsden, který se při čtení Marvelovských komiksů již vzhlédl ve své budoucí slavné postavě, ve vedlejší roli výborný Chris Cooper (kurňa, dejte mu konečně někdo pořádnou hlavní roli hodnou jeho formátu:) a fešná Amy Smart. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Interstate 60 je odlehčená, avšak stále inteligentní komedie odvíjející se v příjemně pohádkovém duchu. Je to jeden z těch filmů, u kterého je třeba si užívat jednotlivé momenty - jednotlivé zastávky na bláznivé dálnici 60, která dokáže poučit i pohladit na duši. Celkový dojem není nijak závratně bombastický, pro srovnání podobná Velká ryba má jistě silnější emocionální dopad, ale Interstate 60 zaboduje víc právě ve chvílích, kdy se chcete u obrazovky jen tak cítit dobře... 8/10 ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Wow. Opravdu excelentní podívaná s dokonale promyšleným dějem vhodným pro oddech, ale i zamyšlení. Během oněch 112 minut se stále něco děje, není tu prostor pro nudu, jedna skvělá scéna je vystřídána ještě povedenější a vše do sebe tak hezky pasuje, že ani ke štěstí nepotřebujete slavné herce ve vedlejších rolích, které tvůrci obsadili jako třešničku na dortu. Za dějové zvraty, hudbu, nápad, herce, ale i prostředí a samotné zpracování dávám s čistým svědomím 5*. P. S. Road movie je skvělý subžánr. :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skutecne vybornej film. Herci jsou skvely, v cele s Chrisem Cooperem a Gary Oldmanem, Amy Smart je slusna baba, hudba super a k tomu prijemne pohodova atmosfera se spoustou zabavnejch situaci. A i kdyz by se mozna zdalo, ze to je dost jednoduchy, jen jede po dalnici a potkava lidi, tak je tu obsazeno tolik myslenek, ze to plne vynahradi. Navic film neni predvidatelnej a byl jsem napjatej jak to dopadne. A na chvily se tu objevi Michael J. Fox ve vynikajici cameo roli. Timhle se Bob Gale fakt prekonal. Jeden z mych oblibenych filmu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Christopher Lloyd (Ray) potřeboval dubléra, protože si nedokázal poradit při scéně míchání karet. Nahradil jej profesionální kouzelník. (Tygrys)
  • Film, který běží v televizi z počátku filmu v restauraci, je Objížďka (1945). (sator)
  • Postava O. W. Granta (Gary Oldman) je inspirována mytologickými postavami různých kultur. Je z poloviny leprikón, což naznačují jeho červené vlasy, tvar jeho dýmky odkazuje na východní opičí mytologie a její kouř na kouzelné Džiny. (Gary)

Reklama

Reklama