Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (74)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šoposká jako osina (Nebo je to záměr?), Krobot odříkává text jako elév (Nebo je to záměr?) a celé je to jako z produkce Primy nebo Novy. Tak aby to byl schopen jejich vyspělý divák sledovat a pochopit. Aha! On je na tom divák ČT vlastně už stejně. Pár dobrých průpovídek, sem tam gag, jinak galaretka. Třetí hvězda jen kvůli autorství. Jinak 40%. Zatím ten seriál vypadá opravdu jako ztracený případ. ()

janececek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou usedl k TV a zhlédl podzimní novinku, kterou přinesla Česká televize. Cením vizuál a relativně dobré herecké výkony (jen Šoposké to né vždy úplně věřím), ale zbytek splňuje prakticky všechna žánrová klišé. Celkové vyprávění je takové nemastné neslané, chybí tomu spád. Špatné to není, ale pilot mě nijak zvlášť nemotivoval vyhlížel další díly. 50 % ()

Reklama

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ! Táákže další nesympatická policistka, které je ale alespoň rozumět. Krobot chroptí, Hanzlík chroptí. Pár rádoby hlášek. Případ je o tom, že někdo někoho klepl trubkou. Po dvaceti letech se zjistí, že je to trubka instalatéra co se všude kolem motá od začátku. Noo tak to teda Hanzlík tenkrát celé podělal. Ale nakonec jdou všichni na panáka.  Jako nečekal jsem zázraky ale rozumím, že pan režisér má Hádka v oblibě a tak mu přihodil další šolich do kterého se vůbec nehodí. Krobot má navíc a dost dobře nevím, jestli tohle vzal jako další z rolí k zapomenutí a nebo ho to něčím zaujalo. Za mě jedna hvězda a teď ani nevím za co. Ale jo. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Poprvé hodnotím samostatný díl seriálu, protože je to první a poslední. Hrůza hrůz! Za co, soudruzi, za co? Všechno je hrozné, i ta vychvalovaná hudba Pavlíčka. Dávám *, protože jsem se dodíval do konce tohoto dílu. Edit: Druhý díl jsem viděl dvě minuty a přepnul na Kriminálku Anděl. To je taky blbé, ale je jim rozumět. ()

KarlN 

všechny recenze uživatele

Tedy po shlédnutí prvního dílu musím s velikým zklamáním konstatovat, tohle alespoň zatím ne...to rozhodně ne. Nápad sice jakžtakž, dalo se čekat že si Češi taky nenechají ujít "Cold case", ale takhle věru ne. Přijde mi to celé strašně odfláknuté, těžko uvěřitelné a neprofesionální (přitom ČT umí a dokázali to např. u případů od "Nejsvětější trojice") ...a co je úplně nejhorší, je policistka co má namísto obličeje nasazenou kyselou prd*l a fakt mě ale vůbec nebaví, se na její amatérské a otravné působení s rádoby drsnými hláškami koukat. Navic Hádek, ač ho mám velmi rád, se sem se svým toporně minimalistickým projevem prostě nehodí. Tohle vážně není "Vzteklina", v té roli exceloval byla přesně pro něj. Jestli to nezachrání druhý díl, jdu od toho. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Bankovka hodnoty 500 Kč, sloužící jako hlavní důkaz, má v policejní dokumentaci široký bezpečnostní proužek (zaveden v roce 1999), ale v databázi na notebooku má úzký (jako před rokem 1999). (FilFee)
  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama