Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (74)

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Scénář hrůza, zvuk to samý. Proč si hodně herců myslí, že když budou šeptat, chroptět a vyluzovat podivný zvuky místo artikulace, tak že to jejich hereckou úroveň pozvedne na tu nejvyšší úroveň, fakt nechápu. Obsazení herců pro jednotlivé role se viditelně přidělují podle schématu kámoš nekámoš. Celkově tedy bída. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nemůžu si pomoct, ale postava Krobota mě minimálně s těma koněma připomíná Reného z Prohnilích, ale hodnotit to zatím nemá cenu. Přijde mě to bezkrevné, prostě jen další tuctový seriál na kšeft. Hlaní postavy splňují snad všechny klišé, napětí žádné, realita žádná, atmosféra žádná, zkrátka želé bez chuti. Po tomhle běží Malý pitaval z velkého města, člověk pak ten rozdíl mezi kvalitou a tuctem vnímá ještě intenzivněji a přitom mistra Krobota a Mariku mám rád. ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl celkem ujde. Vtipné je, že se psík kapitána Dítěte jmenuje Krvesaj ...  . **Seriál se mj. točil v Brdech, v Posázaví, na Kladně, ve Svatém Janu pod Skalou a v Karlových Varech. Další - VIZ Zajímavosti u celého seriálu. Titulní píseň "Dávný had" zpívá Milly Honsová, autorem textu je Jan Sahara Hedl . ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem ke zmince v pripadech 1. oddeleni jsem si predstavoval, aby hlavni polda byl KOrejs pana Hanuše. No, Dítě od pana Krobota mu neni az tak vzdalen, trosku strihnuty Pliskem a docentem. Ale tech detektivu neridici auto a nenosici zbran uz je trochu moc.  Co se tyce zapletky, no, cislo bankovky si mohli overit uz predchozi vysetrovatele, tudiz za mne hvezdicka dolu - od tohoto serialu cekam spise neuzavrenych vyreseni pripadu, ktere byly setreny predchozimi poldy bez chyby. Hlaska: "Ja nejsem fizl, ja jsem od policie" zabodovala. 5/10. ()

Horn 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se těšil protože mám rád Šoposkou a tohle je asi její zatím největší role. Bohužel seriál nijak nenadchnul a dál jej sledovat budu jen proto že nic jiného nového nikde nedávají a je tam Šoposká :). Detektivku hodnotím podle toho kdy odhalím vraha. Tentokrát to bylo bohužel na první dobrou. Jak se vynořil spoza barpultu, tak jsem ho měl. Další premiéru tohoto týdne Pod hladinou určitě sledovat nebudu - upoutávky mne vyloženě znechutily - trapné fráze hodné Dejdara. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)
  • Bankovka hodnoty 500 Kč, sloužící jako hlavní důkaz, má v policejní dokumentaci široký bezpečnostní proužek (zaveden v roce 1999), ale v databázi na notebooku má úzký (jako před rokem 1999). (FilFee)

Reklama

Reklama