Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

silentname 

všechny recenze uživatele

Aj vy máte vo svojej kolekcii filmy, ktoré všetci okolo vás neznášajú, no napriek tomu vás bavia? Pre mňa to je jednoznačne "Mighty Morphin Power Rangers." Možno za to môže fakt, že som s týmto vyrastal a videl ten film miliónkrát, no ja mám tento film rád z čisto nostalgických dôvodov. Plus je super, že sa všetci herci zo seriálu dostali aj sem a mali sme ich možnosť vidieť pokope. Boje boli super, komédia ma baví, plus ich tímová spolupráca a boje v zordoch proti Ivanovi Slizovi v mojich očiach fungujú. A bavil som sa pri tom náramne ako desaťročný a bavím sa pri tom aj teraz. Keby sa ma niekto spýta, či by som to objektívne zhodnotil ako kvalitný film, tak by som jednoznačne odpovedal - "Nie!" Už len kvôli tým efektom v tomto filme. Ale na druhú stranu máme všetci radi svoje vlastné hovadiny, na ktorých sa bavíme. A keď sme spolu s kamarátmi sedeli pri telke a pozerali epizódy "Power Rangers" a morfovali sme spolu s našimi hrdinami. To boli časy, na ktoré sa nezabúda, a rozhodne ma bude tento seriál baviť aj po rokoch. Rovnako ako tento film. Takže moje hodnotenie neberte v tomto smere ako objektívnu záležitosť, ale čisto osobnú a nostalgickú. A nikto mi mojich "Power Rangers" nezoberie. A dúfam, že si tú nostalgiu pripomeniem aj v tohtoročnom filme Power Rangers a vytvoria opäť parádny Megazord na boj. Takže držím palce. Hodnotenie: B+ ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a taky proto, že jako malé dítě, jsem chtěl být taky jedním ze strážců vesmíru. :-) A který malý kluk ne? Tenkrát to strašně frčelo, zdejšímu odpadovému hodnocení se divím. Každý raději dá odpad, než aby měl vlastní názor a náhodou se před ostatními neztrapnil...no jo musí se jít přece s davem...ubohost... ()

Reklama

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem na tom byl v kině, dodnes si pamatuji jak mě přišel tenhle film dementní a hláška "MORFUJEM" a následné střihy na jednotlivé hrdiny jak řvou svá jména (šávlozubý tygr....) je jedním z nejtrapnějších co jsem měl tu "čest" vidět. Tohle není film, je to hromada ho**n kterou cítím do dnešních dnů. Než toto doporučuji krmit rybičky, nebo čučet do pračky - zábava je to mnohonásobně větší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že vlastne to fakt nieje také zlé ako to na hodnotení vyzerá. Čo sa týka nových Power Rangers tak sú na tom podobne ako starý. Tiež ten film nie je žiadna vyhrá. Toto je to proste viac zamerane na deti, ale je to sranda, vizuálne je to pekne (okrem efektov v závere), no akčná stránka sa podarila. 50% - 2* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)

Reklama

Reklama