Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby pan vévoda a paní vévodkyně zůstali u toho, že se dokument bude věnovat čistě jejich vztahu a lásce, popřípadě divákovi přiblíží zvyky a tradice královské rodiny, vše by bylo naprosto v pořádku. Oni se však rozhodli, že se vydají cestou naprosto odlišnou. Rozhodli se dokument pojmout jako takovou malou osobní mstu, tedy kulantněji řečeno, rozhodli se, parafrázuji, zahrabat vzniklé příkopy a urovnat spory s rodinou, a také vytáhnout na svatou válku s britským bulvárem. Obojí ve finále působí jako neskutečná fraška, vévoda i vévodkyně po celou dobu působí jako dva malí uplakánci, proti kterým se spiknul celý svět, sami sebe stylizují do role jakýchsi bojovníků za pravdu, což je místy opravdu velice úsměvné. Nad většinou jejich výroků, nebo výroků dalších účastníků, jsem se neskonale pobavil, dělala by se z toho výborná parodie. Kdybych to ale měl brát nějak vážně, tak na mě Harry a Meghan působí spíše jako prvoplánové okopávání kotníků, účastníci dokumentu až příliš okatě hrají na city, přičemž se neostýchají využívat klamavé či vyloženě lživé argumenty. Seriál vnímám jako nudnou, nezáživnou, neuctivou a lživou zbytečnost, kterou si oba dva mohli ušetřit. To by jim ale skutečně muselo záležet na onom zahrabávání příkopů. Každopádně oběma přeji jen to dobré, příště už ale prosím přijděte s něčím normálním. 0/10. ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, zda jsou všechny výpovědi pravdivé. Co hodnotím je úroveň seriálu, který byl příšerně rozvleklý, nudný a vlastně se tam zmiňovalo pouze to, co se aktérům hodí. Proč třeba vůbec nezazní, že Meghan byla už jednou vdaná? Ostatně všechno jen tak klouzalo po povrchu, jediné co jsme se dozvěděli: šíleně se milují,  jsou skvělí, mají vždy jen dobré úmysly a jsou oběti - jednak královské rodiny, Meghanina otce a sestry, novinářských hyen a to je asi tak vše. Strašně by mě zajímal pohled druhé strany. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% sebeprezentace Meghan jako superženy 30% ubrečenost a ublíženost na téma rasismus, 20% chronologicky odvyprávěná lovestory H+M, 10% H+M vs bulvár a 10% H+M vs královská rodina. Záleží, co člověk hledá v těch šesti hodinách, ale já byl spokojen a tak nějak jim uvěřil jejich verzi i přes tu teatrálnost, i přes ten pocit, že špinavé prádlo by se v rodině mělo prát za zavřenými dveřmi. Zajímavý náhled do života fungování královské rodiny jako instituce a za ty prachy od Netflixu ( 2,3 miliardy) bych jim přál, aby si to užili ve svém americkém domově. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, v tomto prípade účel znesvätil prostriedky. Príliš jednostranný dokument aj napriek faktu, že kráľovská rodina sa odmietla vyjadriť. Hodnotovo nastavený tvorca takýto paškvil nevypustí do sveta bez toho, aby sa mohli vyjadriť všetky strany. Takto mi to len prišlo ako hlavne Meghanino kydanie na kráľovskú rodinu a monarchiu ako takú, aj keď je možné uznať, že isté momenty rozhovoru môžu vyznievať dôveryhodne. To ale nie je ospravedlnením za to, že niekto potreboval zarobiť. Škoda toho, čakal som niečo hodnotnejšie. 40 % ()

zsn

všechny recenze uživatele

Totální Pí*a a ještě větší kok*t. Zklamal mne. Ale hlavně svou rodinu. Podat tento dokument jako lásku, které svět, respektive bulvár nepřeje - co jiného se taky dalo čekat. Do supermarketu by synek nešel, tak je třeba veřejně zneúctit rodinu, která mu už nepříspívá na jeho životní standard. Hnus! Babča se musí v hrobce obracet, opravdu. S jejím úmrtím monarchie skončila. A když není monarchie, nejsou tradice. A když nejsou tradice, není lidství. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama