Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

Vieriq78 

všechny recenze uživatele

Keď sa dvaja ocitnú medzi rozumom a srdcom a bulvarom..može to vyzerať i takto… a k tomu na váhach kráľovskej rodiny povinnosť vs život podľa svojich presvedčení… škoda, mohli priniesť svetu niečo skutočne nadčasové… nie všetci vo svete vedia čím láska skutočne je ale čím skôr ich tá láska stretne tým skôr porozumejú aké dôležité je postaviť sa za ňu… tento pribeh pokračuje a mne sa určite páči ❤️ ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Místní hejty a nízké hodnocení chápu tak, že většina hodnotících hltá bulvár a věří všemu, co se v něm píše. Každopádně asi nejzajímavější pro mě bylo, když jsem si uvědomil, že celá královská rodina se vlastně v ničem neliší od Kardashianovic klanu, jde jim jen o slávu a moc, stejným způsobem k tomu využívají média a neštítí se ničeho. Je dobře, že někdo má konečně koule ukázat na to, jak jsou zkažení. Skvělý dokument. Top komentář: zorrra (Pro monika.lavri: Ááá, potrefená husička se ozvala. Jdi si otevřít Blesk, dezolátko :)) ()

Reklama

deizolator 

všechny recenze uživatele

Já dávám pět hvězd, které bych sám od sebe před shlédnutím nečekal. Dávám je za obsah i formu, shlédl jsem velmi detailně a některé pasáže i víckrát. Harry a Meghan poukázali na nesmyslnost pokrytecké anglické taškařice, kterou královská rodina hraje pro svou zemi skrze škodolibá média. Harry je hrdina, který neváhal obětovat vše pro svou lásku, žádný podpantofelník. Oba jsou čestní s dobří lidé. Královská rodina jsou jen nastrojené opičky hrající divadlo v zlaté kleci, do které lid sarkasticky tluče tyčí pod heslem “You pose, we pay”. Středověký tyjátr na jarmarku. Téma rasismu vnímá sice Meghan po americku až příliš citlivě, ale Anglie způsobila skrze kolonialismus tolik utrpení, že si ani náznak rasismu nemůže dovolit. Běloši jsou v Commonwealthu menšinou a měli šanci se podle toho začít chovat. Meghan mohla a chtěla pomoct. Královská rodina prokázala, že jsou jen připomínkou starých, pro ně dobrých časů, a že patří do propadliště dějin. Harry for president! ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně jsem nakonec ráda, že jsem si to pustila. Musím říct, že něco na té mediální manipulaci a bulváru je. Rozhodně bych nikomu nepřála něco takového zažít, ať už to tak fakt bylo nebo se tak třeba jen cítí. A zřejmě i rozumím tomu, že po tom všem chtěli říct tu svou pravdu, kterou si jinak museli nechávat pro sebe. Čekala jsem, že to bude poměrně ostrá záležitost, ale bylo to citlivé a pozvolné… bez urážek. Možná by nevadilo, kdyby to bylo kratší, ale i tak to bylo zajímavé. ()

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Britský bulvár bez soudnosti šikanuje Meghan a systém oddělených mediálních kanceláří královské rodiny řešení problému nepomáhá, ba naopak, přímo škodí. I přesto, že člověk dokáže s touhou páru po svobodě a klidu sympatizovat, zůstává mu v puse hořkost z paradoxu jejich utrpení v rámci privilegovaného statusu, sebemrskačství a neschopnosti se nad věci více povznést. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama