Reklama

Reklama

Gen V - Season 1

(série)
Trailer
USA, 2023, 6 h 15 min (Minutáž: 39–59 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Boys to sice úplně nejsou, ale zvládne to být solidně drsné i překvapivé a jako výplň při čekání na další sérii staršího sourozence to funguje slušně. Co se tvůrcům úplně nepovedlo je volba hlavní postavy, protože Marie není moc sympatická ani extra zajímavá. Druhou sérii si každopádně dám s chutí…75% ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám předkrm. Amazonu něco zafungovalo, tak je třeba diváky před následující sérií The Boys jak se patří nasosat na další super show. A výsledek? Je to dobrý. Sice tě ti puberťáci místy až serou ale má to své brutální fatality momenty, doplněné pár vtipnými gagy, do toho přidej na pozadí své oblíbené hrdiny z hlavní série (alespoň na pozadí je tam vidím/slyšíš) a máš tady něco, co zkrátka chceš dokoukat - Jednorázová záležitost. Špatný to není ale asi je mi osud našich teen hrdinů, kteří byli na škole pro superhrdiny, kde byla fakticky z vyučování pouze jedna jediná (nepočítám divadlo) scéna, u prdele. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé nové postavy, šílenější varianta školy pro nadané, stejně brutální a kousavé jako hlavní seriál. Největší problém však je celkový příběh. Nejde se víc do hloubky. Hodně se spěchá anebo dává prostor ne příliš potřebným věcem. Chtělo to ještě nějakou dobu v scénáristickém inkubátoru a více se pohrát s propletením jednotlivých linek a příběhů postav. Přesto se svět The Boys příjemně obohatil a rozhodně nejde o nevydařenou sezónu. Jen to mohlo být ve více aspektech uchopený lépe. Dejte však seriálu šanci, odvděčí se vám lépe zpracovanou látkou na téma superhrdinové než většina MCU serošů. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nástupce populárních Boys jsem nejdříve nechal prošumět kolem, nakonec se mi po té explicitní akci zastesklo a ještě před červnovou premiérou čtvrté řady výše zmíněného jsem musel Gen V nakonec dojet. A vzhledem k tomu, že teen prostředí, které nesmrdí patosem, mám stále rád, nebyl zde jediný díl, co by mi jakkoli vadil. I ten neznámý cast hraje dost prim, sázka na camea je zde trochu kalkulem, ale samosebou potěší. Druhou řadu ocením. [viděno na Prime Video] ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jestli chtěli tvůrci Bandy v bizarnostech, krvi a sexu ještě přitvrdit, kde jinde najít ideálnější místo než na střední škole pro pubertální, nevybouřené superhrdiny? Zadařilo se jim nad očekávání jak samostatně (postavy studentů), tak v rozšiřování světa (zápletka s výzkumem) či v přímé návaznosti (soutěžení o místo v Sedmičce). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Na začátku epizody se objeví narážka na Josefa Mengeleho, což byl důstojník SS a lékař, který prováděl za 2. světové války experimenty v koncentračním táboře Osvětim. (Duoscop)

Reklama

Reklama