Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ODMĚNA! Včera večer Ten Úžasný Steve navštívil večírek mimo kampus, kde přišel o svůj penis. Chce ho zpátky a proto nabízí odměnu 10 000 $, pokud mu bude bez řečí navrácen. Kontaktujte, prosím, inzertní kancelář Godolkinu nebo studentskou unii. (Prime Video)

Recenze (17)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Marie a všichni její kamarádi se probouzí jednoho rána v domě jejich neviditelného spolužáka, zcela zničení a znavení. Nikdo si nevzpomíná na předešlý večer, kdy se konala veliká oslava, a, jak se později dozvídají, ani na předešlé dny. Někdo jim musel vymazat vzpomínky. Emma se spolu s ní později setkává se Samem. Bohužel, ani jedna z dívek už nemá ponětí, kým bratr Luka vůbec je. Mezitím se André vrací do školy, kde opět přichází o paměť. Mladá černovláska si popovídá s Jordanem o jejich vztahu, a s pomocí její blonďaté kamarádky přijde na kloub lokalizátoru, který se v ní nachází. Když se ale chce svfěřit o svém objevu i Kate, zjistí, (respektive, my diváci) za koho zdánlivě nevinná plavovláska "kope". Přesněji, nepřímo. Díky mimořádnému vlivu, jenž děkanka fakulty umí vyvíjet na své svěřence, je dívka schopná ovlivňovat ostatní sama, skrz ni, přesvědčená, že chrání své kamarády. A ač nerada, musí pokračovat ve své práci, dokud šílený doktor nevynalezne virus, s nímž by mohl všechny superhdiny ovládnout. K čemuž ho děkanka velice šikovně pobízí. Kate tedy zdržuje, seč může. Vinu za smazání paměti svedla na Rufuse, vcelku otravného, ale bezúhonného kluka, a skrze lásku, jenž k ní André cítí, oddaluje nezvratné. Jordan a Marie se mezitím vydávají za Rufusem s cílem z něj vymáčknout neexistující přiznání. Brzy poté se Emma dostane za Samem, jemuž začala věřit, a zjistí pravdu. Dokonce i André se začne probírat, avšak špatným směrem. Chce Rufuse zabít. V tu chvíli naštěstí přichází Kate, a všem se dozná. S očekávaným obviněním od jejího milého (...). 100 procent. Poprvé po více než roce díl seriálu bez nejmenší chybky, a navíc s dokonalým zvratem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je mimoriadnym zastavenim a hranim sa sa dalsimi woke myslienkami a moznostami, ktore ponuka serialovy svet. Co sa hrdinom vstalo vam dojde zrejme skor, ako to spomenie mladik na uteku. Pobavil ma bizar-rozhovor s neviditelnym typkom s "lamiou partnerkou". Avsak to, akym smerom "upratali" hlavnu liniu a naivne zdovodnenie blondavej priatelky ma rusilo. Slaby priemer. 45% Toto posobilo ako tuctovy teenagersky serial o studentoch vyhadzujucich si na skole z kopytka. A to je teda malo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Chci s nima (fluid) mluvit”… “pohlaví je jen abstrakce”… víc woke už to nejde. A co to bylo za vsuvku s tím “The muppet show”? Co to je za kokotinu s kapslema? Ta co se zmenšuje… má speciální zmenšovací, aby z ní nevystříkla jako přezrálej beďar? Tenhle seriál je vypatlanější čím dál víc. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá sa to považovať za výplň 5 epizód prvej série? Mal som pocit, že sa nič nestalo a sme tam, kde sme boli v minulej epizóde. Stále slušná epizóda, ktorá ma zatiaľ baví, ale jednoducho mám pocit, že sa v tejto epizóde nič dôležité nestalo a veľmi to spomalilo tempo. Hlavnými význačnými postavami tejto epizódy boli pre mňa Emma a Cate, pretože to sú jediné postavy, ktoré dostali väčší rozvoj, keďže zvyšok obsadenia nedostal príliš veľa práce. Bolo tam pár odhalení, ale v porovnaní s prvými 4 epizódami to bolo podľa mňa až príliš nezáživné. Taktiež som v tomto dieli nevidel žiadneho Clancyho Browna, čo je vždy škoda (možno sa mýlim). ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda plná skvělého využití potenciálu a nápaditosti generace V, vtipná Muppet´s Show a jeden větší twist. S ohlédnutím na události ale bez jakéhokoliv posunu a to je škoda. Mohla to být opravdu top epizoda. Pokud jde o kvalitu seriálu jako takovou, tak už jsme za půlkou a díky bohu je to o dost lepší, než to zprvu vypadalo. Úplně v pohodě může být Gen V uctivým bratříčkem The Boys a zároveň si vybudovat vlastní base. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama