Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (194)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější pořad v historii české i československé tvorby. Scénky Lábuse a Kaisera baví i po letech, ať se na ně díváte opakovaně, pořád se musíte smát. Tohle už nikdy nikdo nevymyslí. Za mě se jedná o nejzábavnější duo v české/československé televizi. Musím ocenit také scénky Jiřího Wimmera a Karla Černocha, především Wimmer byl úžasný a v jednotlivých skečích bylo vidět, že ani Černoch se v roli neudržel a musel se smát. :D A závěrečná píseň neskutečně chytlavá. ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zábavných pořadů totalitní televize, který snese nejpřísnější měřítko. Scénky Lábuse, Kaisera a Korna kompaktně zcelili večer. Dílům prospěla ucelená parta včetně režiséra a téměř rodinné natáčení v divadle v Táboře. Tehdy byl ještě na zábavu čas, takže scénky byly propracované s pointou a nevulgárním humorem. Jediné, co jsem nemusel, byl povinný balet československé televize... ()

Reklama

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Další jednogenerační záležitost. Nebo snad vtipné jen pro určitý věk nebo povahu? Jasně si pamatuju, jak jsme se u toho za starých časů smáli ("napuosto noumální," zkouška dějepisu atd.), ale dneska mi podstatná většina scének přijde dost prvoplánových, slabých a někdy až trapných a zbytečně vulgárních a nevydržím se na ně koukat. Co se stalo? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ono je celkem hodně obsaženo v závěrečný písničce kouzelníka : " Nejlepší písničky zpívali dnes jen umělci známí s hlasem i bez. A ženy jak sen se líbily všem. A když jste se chvíli smáli, tak dali jste kousek chvály i nám." Dřív totiž byla televizní zábava v rukou profesionálů a připravovali ji umělci, kteří měli dar bavit lidi, dán už při výlezu na svět. Kouzelník byla prvotřídní zábava na kterou jsem se jako malej děsně těšil. Nejednou jsem zažil, že před TV byli u kouzelníka zastoupeny tři generace a všichni se smáli. No může mít zábavný pořad lepší vizitku ? Pořad byl nabitej originálníma scénkama, písničkama, tancem a všechno v podání těch nejlepších mistrů oboru. Některí záležitosti z kouzelníka "klíště" "vozembouch", jsou nesmrtelný a baví a baví a baví a jestli nebudou zničeny, budou bavit až do konce světa. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z klasik československé zábavy, která by rozhodně neuškodila zopakovat na nějaké té naší televizi. Alespoň by dnešní haranti viděli, čemu se říkala zábava – dneska už každý čumí na youtube, nekonečné debilní seriály a rádoby vtipné pořady uváděné Boučkem, Cibulkou, Sokolem nebo Marešem – přitom jsou to obyčejní dementi – trojka Labus, Korn a Kaiser – to byla svého času kvalita a některá čísla – scénky jsou nezapomenutelné… ()

Galerie (31)

Zajímavosti (27)

  • Prvý diel sa natáčal v divadle mestá Slaný. 12 a 13 diel sa natáčal v divadle mesta Jablonec nad Nisou. Všetky zvyšné diely sa natáčali v divadle mesta Tábor. (Raccoon.city)
  • Na jar roku 1989 podpísali Jiří Lábus a Oldřich Kaiser petičný dokument vypracovaný hnutím Charta 77 v Česko-Slovensku s názvom Niekoľko viet. Načo bol už natočený 13.diel s názvom Každý má šanci stopnutý a nebol odvysielaný v televízii v plánovanom termíne v máji, ale až 9. decembra po Nežnej revolúcii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama