Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (393)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jakožto film to není nic moc a i když si snímek moji pozornost dokázal celkem lehce udržet, působí velmi amatérsky. Na tom by měl Kazma do příště ještě hodně zapracovat. Naštěstí to bylo celkem zajímavé, dokonce vtipné a pokud je alespoň část z toho pravdy, tak jsem vážně spokojený. A to i přes klasicky trapnou hru na city. Zde skrz plyšáky pro Ukrajinské děti nebo vyznání lásky té nesympatické buchtě. Dílo sice nedosahuje kvalit těch lepších dílů jako Prostřena nebo výletu do Ruska, ale viděl bych to zhruba na 60% PS: Svým způsobem Kazmiče dost obdivuji, jak dokáže zblbnout lidi. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kazmič fabuluje příběh o nejblbějších rozchodových stereotypech, nabaluje na něj přesmažený heist film a naštěstí si tentokrát odpouští ubulené pohádky o pomoci bližním. Prachy, cype! Vo ty jde předevšim! Nemá cenu živit teorie kolem trezoru s haldou peněz, jelikož pravidla soutěže byla vypočítána jasně: troubové budou chodit na film znovu a hledat nápovědy, přičemž jim ani nedojde, že se stali účastníky sociálního experimentu s názvem "Kazma z vás dělá dementy." Až na to, že nedělá - jen toho jako schopný marketér využívá. Když je něco přehypovaným cool trendem, nechá se od toho důvěřivec oškubat velice dobrovolně. A ještě poděkuje! Mezitím jsme zjistili, že je Kazma mizerný herec a že pořád umí točit docela zábavná videa. Pokud netrvají hodinu a půl. Ozvláštnění kvazifilmovým formátem moc zvláštní není, pouze se tradiční závěrečné dojímáníčko vyměnilo za čistě filmovou pomstičku. Ergh, jenže tím pádem nemáme EMOCE! Hrdý filmař tak na závěr horkou nití přišil pár ňuňu momentek s bývalkou, utřel si slzičky hrstí jednodolarovek a zkusil se tvářit, že na ni myslel ještě dvě sekundy po poslední klapce. Takže tu máme standardně pochybnou morálku, finanční intriky jak z laciného přídavku do GTA a špetku srandy na koksu, přičemž můžeme vyjádřit obdiv - vytírat si někým s přehledem prdel a pěstovat na tom úspěch, to není jen tak! ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický až fyzicky odpudivý, hrabivý, samolibý slizáček z vidlí a bezskrupulózně účelový monetární pseudoaltruista, který by se bez asociálních sítí a tamější kohorty mentálně atrofovaných proletářských dětí a jejich neméně obdařených rodičů dostal na výsluní před objektiv leda tak jako šikanovaný faciální model fotosoutěže o nejhnusnější prdel roku, se příznačně zaprodanecky a akulturně stylizoval do krutopřísného emeryckého borečka a lá Browns brothers, čímž si splnil český sen, samosebou strhal všechny rekordy nejsmrdutějších bulvárních žump a vyvolal masové lopatí orgie cerebrálně malomocné většiny našich lůzrů a hnojů. Chápu, že u včel svědí prostředky a touhle pícninou se k prasknutí nažrala všechna hovada včetně toho „tak úžasného a tolik originálního“ paautora a genitálního marketéra blahoslavených, jenž nad sebou samým dozajista i nepokrytě vyhonil, protože je to určitě ten největší a nejchytřejší frajer, jakého zná. Ovšem fuckt, že tohle přitroublé, trapákovské a asociálně vyhajpované ONEFREAKSHOW, plné děsně vychlazených emeryčtinismů mezi českýma solvinama, posralo v kinech i opravdové a někdy vydařené filmy s kulturní hodnotou, je opravdu smutnou vizitkou slzavého údolí Planety opic. Jak zde trefně poznamenal pan Arzenál, je až věčná škoda, že ten mamonářský pamrd nedostal i tolik „kreativní a originální“ krysařský nápad, a tomu dobytku to kapesné nakonec fuckt nerozházel nad Macochou. Raketově by ihned plošně stoupl intelekt národa! A pro šťastný konec by to nad tou propastí ještě chtělo jako třešničku „Kellnerův gambit“, tedy tragickou nehodu rozhazovačného vrtulníku s genitálem na palubě. ()

dejww odpad!

všechny recenze uživatele

Když to tady vidím, musel jsem se snížit k odpadu, jelikož ve srovnání s Cool Girl! (2023) je tohle horší. Mělo by o tom být smýšleno alespoň jako o podobně špatném filmu. Vysvětlením je zřejmě marketing, který je snad to jediné co lze pochválit. Evidentně všechny přesvědčil, že to není jen naleštěný sranec. Slibované revoluční pokračování po opuštění kinosálu se nekonalo, a i kdyby dopadlo tak, jak (asi) mělo, nepomohlo by to. Celé vyústění jen podtrhlo patetické plácání, které probíhá po celý film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Film byl dle slov autorů opatřen pokročilou technologií, která měla zabránit distribuci jeho pirátských kopií. Ochrana spočívala v obrazových artefaktech, které byly vloženy do obrazu. Před projekcí filmu v kině zaznělo ohledně přítomnosti této technologie varování v češtině a v angličtině. (Jantar2)
  • Kazma kvůli natáčení absolvoval 3 měsíce hereckých kurzů. Trénoval až 4 hodiny denně, aby natáčení nepodcenil. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama