Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (393)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k mase, co hlásá, že těžko tuhle událost letošního srpna hodnotit jako plnohodnotný film, Kazma trochu přehnal ambice a spíš než film stvořil další OneManShow, jen místo 20 minut zpětinásobil stopáž. Vysvětlil spoustu dění kolem poslední velké akce a nechal nás nahlédnout do nejtíživějšího zákulisí celé jeho cesty, nezapomněl ani nabalit minimálně jeden funkční zvrat a jestli se mu něco povedlo, tak to opět dohnat společnost do situace, kdy může spekulovat, co je reálné a co nikoli. Ale argument, proč to tentokrát chtěl fakt nacpat do filmového formátu, je chytrý a mám pro něj pochopení. [viděno v Cinema City Plaza Plzeň 31.8.2023] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, ohodnotil jsem a k pár řádkům se ne a ne dokopat. Ostatně k čemu taky… Kazmova OneManShow je podivnou variací na legendární internetový formát a velmi umné marketingové vítězství. I milostným vyznáním (Andrejka, hmmm). Nic dalšího, nedej bože, originálního nehledejme. Jakési soutěžní (výherní) parametry jsem při sledování ignoroval. Kazma je každopádně bourák, který umí. Zvládá originální hrátky, umí si poradit s vizuální stránkou, dokáže nahlodat, nalákat. Škoda ale, že to, co ho jinak zdobí, tedy netriviální bavičství, tu prostě docela chybí. A co si budeme nalhávat, mnohé linie jsou samoúčelné a zbytečné. Chtělo to pořádného dramaturga. Ale na samotného Bartoška se dívá dobře, i když prostě jen prázdně kecá. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Promo tohoto snímku je vlastně geniální. Jenže ten snímek je sám víc promo akce než film. Sebeshazující humor pomohl taky a nenudilo, ale suma sumárum jen nemastná neslaná óda na sebe, byť reklamní tah byl vlastně velmi originální... Jen otázka, jak to všechno zaplatil... A jo, po kině to stejně hodně ztratí na filmové hodnotě a nebude to mít co říct. ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Tak se uklidníme, zas takovej průser to neni. Fláknout odpad tu fakt může jedině člověk co o Kazmovi nikdy neslyšel a čekal plnohodnotný celovečerní film. Ale tohle je přece ONEMANSHOW, čili hodnotit herecký výkony je úplně mimo mísu. Na druhou stranu filmu asi nejvíce škodí ty filmové a hlavně fiktivní prvky. Kazma už nejednou dokázal že v realitě umí udělat obrovskou show, škoda jen že to neudržel i ve filmu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl FILM o pičusovi, kterej doluje na pozemku nic netušících seniorů díru, aby mohl oblbovat lidi rádoby soutěží, a kdyby to šlo do sebe, mohla z toho být s těmi pár záblesky humorných nápadů celkem dobrá komedie. Ona je to bohužel ale jen REKLAMA na pičuse, co doluje díry a oblbuje lidi rádoby soutěží - a z toho nic kloudného prostě už z principu nemohlo vzniknout. Celý ten falešný heist a finální poselství ex-přítelkyni, to byl vrchol trapnosti. Pomyslná cena pro letošní totální český filmový cringefest putuje Kazmovi, gratuluji. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • V úvodní scéně, kdy kamera prolétá prostory luxusního večírku, je Kazma na dvou místech zároveň. Točilo se na jeden záběr a vše je bez střihu. Kazma musel sprintem přeběhnout přes celé zadní nádvoří do auta a u toho se svléknout, než tam dorazila kamera. (griph)
  • Bohužel nešťastnou událostí zemřel člen štábu Jakub Jánovec, kterému byl věnován krátký nekrolog na konci filmu. Jeho rodině byla věnována část výdělku filmu. (Nalien)
  • Ve filmu je kromě šifry ukryto spousta dalších rébusů a tajných vzkazů. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama