Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kazma zase vyučoval ve virálním marketingu a všichni, kdo odcházeli z kina zklamaní, si to jistě zaslouží. Jeho filmová variace OMS, která před lety na Streamu bavila davy pod dohledem Markuse Kruga, vůbec nefunguje v žádné rovině a ani pro Kazmu typický puberťácký humor nemá očekávaný dopad. Jediným světlým bodem tak překvapivě zůstává vyznání jeho životní lásce, což asi čekal málokdo. To ale do filmu vůbec nepasuje. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po tak obrovské mediální masáži jsem se na to musel podívat, když už to dorazilo na Netflix. Nakonec to možná bylo trochu lepší, než jsem čekal. Jak už mnoho lidí zmiňovalo, když si člověk odmyslí Kazmovy "herecké" schopnosti, zbyde tam krom toho heistu jen omluvný dopis jeho bývalé přítelkyni. Nápad je to určitě originální, ale stačí to? Potřebujeme tohle vidět? (někteří blázni i v kině) Zaslouží si tak obrovský mediální prostor pro svou "hru"? Když pak peníze stejně vyhází z vrtulníku. Nevím no... Každopádně oceňuju pokus o české Dannyho parťáky, případně pár vtipných momentů. Určitě to stojí za diskuzi. Celkem čumím, kolik času mu to zabralo a že se mu do toho vloudilo hned několik překážek. Jen mi vadí ta jeho nekonečná snaha o "charitu." Ale to už k té show prostě patří. Na české poměry je to pořád originální počin. "Budu tě vláčet za dodávkou!" ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jsem už starší kus, bulváru se straním a i když jsem zachytil cosi o zakopaném Range Roveru v lodním  kontíku s kufrem plným peněz a jakési soutěži a indiciích, nechávalo mne to chladným. Ať si to vyzvedne někdo jiný... Posléze jsem zaslechl i cosi o filmu, který k tomu má Kazma točit. Upřímně dneska to byla v podstatě náhoda, že jsem na to koukal. Chtěje s potomkem koukat na něco jiného, nakonec jsme si pustili toto, neb původně chtěný film byl s titulky což potomek nelibě nesl. Holt tahle generace nečte a číst nechce ani titule. Strašný. A tak jsem naprosto nepolíben vpustil tu jeho show do našeho obýváku. A víte co? Mně to bavilo. Koukal jsem na to prostě jen jako na film. Jako na českou verzi Podfukářů nebo něco v tom stylu. A pokud k tomu Kazma ještě nachystal nějaké akcičky kolem, které mu nagenerovaly další chechtáky, je to jen plus pro něj.   Klusák z Českého snu nic neměl, snad jen náklady navíc. Kazma sice něco co jsem doslechl rozsypal po louce, ale jsem si jist, že mu toho mnohem víc zůstalo za nehty. A proč ne. O tom showbyznys je. Přijít s něčím novým, upoutat pozornost. Je jen na vás zda se necháte zblbnout tím vysněným a co když zrovna já, co když teď, teď se na mne usměje štěstí. Záleží jen na vás zda budete jak můry vábeny světlem domnělého zisku, posílat sms, chodit do kin na filmy atd... a v rámci toho pomyslně narážet na sklo horké žárovky a pálit si při tom křídla i když vidíte tu hromadu popálených třepotajících se tělíček podobně zmámených pod lampou... V souhrnu tedy dávám za 3 vonné stromečky wunderbaum, ale protože potomek byl nadšen a požádal mne vzhledem k zdejšímu nízkému hodnocení o další hvězdu, tak tady máš ode mne Kazmiči hvězdu čtrvrtou. * * * * ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavě poskládané střípky skutečných událostí, s tunou scénáristické fikce, z pera stále asi nejspolehlivějšího tuzemského pisálka, pana Kolečka. Bez všech těch nesympatií až nenávisti k celému projektu, se reálně musí přiznat že filmařsky to vůbec není špatný. Naštěstí ne vůbec díky Kamilovi. "Uff", skutečně z něho nový Sasha Baron Cohen nebude. Celé se to dokáže tvářit profi jen díky dvojici Fehu - Kolečko, kteří si plně zaslouží každej ten "špinavej" dolar, vytaženej z kapes tvrdě makajících rodičů, nemorálních, ingorantských fracků bez špetky vkusu ( Ani sám egomaniak Kamil, snad nevěří tomu, že by na tu frašku, přišel do kina i někdo se zdravým rozumem ).  SPOILER: Fakt si jako myslí, že u někoho vzbudí soucit nebo dokonce obdiv za to, že celá ta ve "filmu" zobrazená šaráda vznikla proto, že se snažil vykoupit fotky svojí nevěry, a tím zachránit vztah s nějakou jakoby osudovou modelkou 😅? Snad je holka vychovaná líp, jak většina jeho sledujících. Protože tohle tomu slizáčkovi odpustit, to by si slečna Andrea pana Kamila skutečně zasloužila! 😔 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem šel do filmu s odporem a tím, že jinak než odpad to nebude, jelikož Kazma už prostě není zábavný a jeho o*eb celé společnosti nabral zase na obrátkách, když z lidí ždímal peníze skrze opakované návštěvy kina za účelem vyluštění šifry, která ale ve výsledku vlastně neexistovala a kód od trezoru byly 3 (víceméně náhodné) čísla, která se prostě nedají žádnou logickou úvahou odvodit. Stejně tak zmiňované šachy či pexeso, které všichni nadšenci hráli a snažili se vyluštit, nakonec nemělo vůbec žádný význam, celý monument s šifrou byl teda jen jeden velký "clickbait" a Kazmova snaha vydělat si na důchod. Ale i přes celou tuhle hyenistickou stránku musím produkt ocenit, a to paradoxně hlavně po filmařské stránce. Neherci zde totiž hrajou skvěle, má to humor, šťávu, zábavné vysvětlení celé kauzy se zakopaným autem a jednoduše to pěkně odsýpá. Na druhou stranu celý zážitek mi trochu degraduje fakt, že se tady prolíná skutečnost s fikcí, a tak v tom mám trochu guláš - některé věci jsou totiž až za hranicí uvěřitelnosti, a tudíž jasně vymyšlené, a jiné zase kopírují realitu, takže to ve výsledku působí hodně nešťastně a nedobře, ale z výsledku finálně nejsem až tak zklamaný a tu slabší 2* si snímek zaslouží. Bohužel to ale nemění nic na tom, že Kazma je tak trochu sociopatický maniak, jemuž prachy stouply do hlavy a který zas a znova o*ebal národ hloupých oveček, které jej s radostí fanaticky následují. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Celé dva dny natáčení, které probíhaly ve 100členném štábu v prostorách kasina, nakonec nebyly ve filmu použity. Kazma se je rozhodl z dramaturgických důvodu vystřihnout. Natočit tyto scény ho stálo 2 miliony korun. (griph)
  • Soutěž o 22 milionů Kč spojenou s filmem nikdo nevyhrál, neboť čas hry vypršel. Hra skončila v pondělí 25. září 2023 v 18:00 hodin. Veškeré oficiální vysílání na kanále Kazmy kromě šifry bylo vypnuto přesně v tento moment. Na ukončení hry se u trezoru objevil Kazma osobně. (Petr.Penicka)
  • Hummer ve filmu byl zapůčej od člena štábu Petra Háši, který se podílel i na předchozích dílech One Man Show (od r. 2008). (Nalien)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama