Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický až fyzicky odpudivý, hrabivý, samolibý slizáček z vidlí a bezskrupulózně účelový monetární pseudoaltruista, který by se bez asociálních sítí a tamější kohorty mentálně atrofovaných proletářských dětí a jejich neméně obdařených rodičů dostal na výsluní před objektiv leda tak jako šikanovaný faciální model fotosoutěže o nejhnusnější prdel roku, se příznačně zaprodanecky a akulturně stylizoval do krutopřísného emeryckého borečka a lá Browns brothers, čímž si splnil český sen, samosebou strhal všechny rekordy nejsmrdutějších bulvárních žump a vyvolal masové lopatí orgie cerebrálně malomocné většiny našich lůzrů a hnojů. Chápu, že u včel svědí prostředky a touhle pícninou se k prasknutí nažrala všechna hovada včetně toho „tak úžasného a tolik originálního“ paautora a genitálního marketéra blahoslavených, jenž nad sebou samým dozajista i nepokrytě vyhonil, protože je to určitě ten největší a nejchytřejší frajer, jakého zná. Ovšem fuckt, že tohle přitroublé, trapákovské a asociálně vyhajpované ONEFREAKSHOW, plné děsně vychlazených emeryčtinismů mezi českýma solvinama, posralo v kinech i opravdové a někdy vydařené filmy s kulturní hodnotou, je opravdu smutnou vizitkou slzavého údolí Planety opic. Jak zde trefně poznamenal pan Arzenál, je až věčná škoda, že ten mamonářský pamrd nedostal i tolik „kreativní a originální“ krysařský nápad, a tomu dobytku to kapesné nakonec fuckt nerozházel nad Macochou. Raketově by ihned plošně stoupl intelekt národa! A pro šťastný konec by to nad tou propastí ještě chtělo jako třešničku „Kellnerův gambit“, tedy tragickou nehodu rozhazovačného vrtulníku s genitálem na palubě. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem Kazmy, vlastně celé jeho Onemanshow mě totálně minulo. Ale... naprosto mě fascinoval jeho kousek v Prostřeno, kdy dokázal oblbnout celej národ a zahrál na ty nejmenší housle. No a tím moje znalosti končí. Tudíž jsem se do kina nehrnul, což mu jistě nevadí. Protože i tak dokázal národ zblbnout podruhé i potřetí. Tenhle film zbořil rekordy a stal se jedním z nejnavštěvovanějším filmem roku. Takže to Kamilovi očividně vyšlo. Film je vlastně pseudosokument o covidové době, kdy Kazma zakopal kontejner s autem a rozjel další českou mánii. Vyšlo mu to a byla to sranda. Nejvíc mě baví, že dokázal navléct české áčkové herce do nacistických kostýmů, jen kvůli tomu, aby měl kde kontejner zakopat a i oni mu to sezřali. No a finální kousek s trezorem asi není nic, co by diváka překvapilo. Stejně na to půlka republiky šla do kina znova, aby rozluštila šifru. Takže mě tenhle příběh neuvěřitelně fascinuje a vlastně mu tleskám. Film jako takový je docela i sympatický (ne)dokument. (50 %) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela se mi zamlouvají píčovinky a podrazy, ve kterých se Kazma vyžívá, a tak jsem si tento film nemohl nechat ujít. Nepatřím sice mezi skalní fanoušky, kteří dychtivě a nadrženě očekávali premiéru, nebo se měli touhu jako ovečky zúčastnit jeho soutěže. Moje prvotní očekávání brzy srazily poměrně negativní ohlasy, a tak v den zhlédnutí jsem měl prakticky nulová očekávání. Film jsem si nakonec užil. Kazma je ve své disciplíně a svým vlastním světě mistr. Dokáže vymýšlet všemožné vylomeniny, které se mu finančně neskutečně vracejí. Nápad s kontejnerem a svým autem byl boží a velmi mě bavilo sledovat okolnosti kolem tohoto projektu, které tvoří drtivou většinu tohoto filmu. U toho jsem se nenudil snad ani vteřinu. Jen mě absolutně nebavilo sledovat romantické chvilky s jeho láskou. To jsem trpěl a přišlo mi to ve filmu úplně o ničem a navíc. Velmi atypický film, ale vlastně jsem něco v podobném duchu trochu čekal. [80 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem šel do filmu s odporem a tím, že jinak než odpad to nebude, jelikož Kazma už prostě není zábavný a jeho o*eb celé společnosti nabral zase na obrátkách, když z lidí ždímal peníze skrze opakované návštěvy kina za účelem vyluštění šifry, která ale ve výsledku vlastně neexistovala a kód od trezoru byly 3 (víceméně náhodné) čísla, která se prostě nedají žádnou logickou úvahou odvodit. Stejně tak zmiňované šachy či pexeso, které všichni nadšenci hráli a snažili se vyluštit, nakonec nemělo vůbec žádný význam, celý monument s šifrou byl teda jen jeden velký "clickbait" a Kazmova snaha vydělat si na důchod. Ale i přes celou tuhle hyenistickou stránku musím produkt ocenit, a to paradoxně hlavně po filmařské stránce. Neherci zde totiž hrajou skvěle, má to humor, šťávu, zábavné vysvětlení celé kauzy se zakopaným autem a jednoduše to pěkně odsýpá. Na druhou stranu celý zážitek mi trochu degraduje fakt, že se tady prolíná skutečnost s fikcí, a tak v tom mám trochu guláš - některé věci jsou totiž až za hranicí uvěřitelnosti, a tudíž jasně vymyšlené, a jiné zase kopírují realitu, takže to ve výsledku působí hodně nešťastně a nedobře, ale z výsledku finálně nejsem až tak zklamaný a tu slabší 2* si snímek zaslouží. Bohužel to ale nemění nic na tom, že Kazma je tak trochu sociopatický maniak, jemuž prachy stouply do hlavy a který zas a znova o*ebal národ hloupých oveček, které jej s radostí fanaticky následují. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $4,681,464▐  Panečku tak toto teda moc nevyšlo, Bartošekovi sa to úplne rozpadlo pod rukami, určite to vie (vedel) spracovať aj lešpie ale toto nesúrodé blábolanie odnikiaľ niekam je úplne mimo. Akýkoľvek potenciál zábavnosti sa úplne vytratil. Strata času. /20%/ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Kazma kvůli natáčení absolvoval 3 měsíce hereckých kurzů. Trénoval až 4 hodiny denně, aby natáčení nepodcenil. (griph)
  • V úvodní scéně, kdy kamera prolétá prostory luxusního večírku, je Kazma na dvou místech zároveň. Točilo se na jeden záběr a vše je bez střihu. Kazma musel sprintem přeběhnout přes celé zadní nádvoří do auta a u toho se svléknout, než tam dorazila kamera. (griph)
  • Jeden ze soutěžících, kteří se pokusili vyhrát „One Man Show: The Game“ spojenou s filmem, přišel vybaven kovovou tyčí k terminálu a rozmlátil jej, takže trezor byl mimo provoz. Terminál byl ovšem brzy opět v provozu. Své chování odůvodnil tím, že byl přesvědčený o tom, že zadal správné heslo a že cesta k penězům je za použití násilí, protože mu to sedělo k jedné scéně ve filmu. Za svoje chování se poté veřejně omluvil a Kazma mu na svém Instagramu odpustil. (Petr.Penicka)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama