Reklama

Reklama

VOD (1)

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (153)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Spíš romantické softporno s několika vtipnými scénami, ve kterém každá scéna trvá o dvě minuty déle, než by ideálně měla. Přišlo mi, že Netflix své natahování tahá už i do stopáže filmů. Linklatera mám rád, ale tady značně přecenil charisma herců a utahané dojení zajímavého nápadu až na drhnoucí dřeň. [Netflix] ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Richard Linklater natočil velmi neortodoxní romantickou akční komedii, v níž jsou opěvovány sexuální energií nabité záporné postavy (Glen Powell v roli Garyho, Adria Arjona v roli Madison) a divák je na základě tohoto povrchního živočišného pudu adoruje. Napomáhá tomu taktéž fakt, že charakterově správné a férové postavy jsou zde vykresleny dosti neschopně a hloupě. Příběh je sám o sobě velmi prostý a přímočarý. Je velká škoda, že tvůrci v závěru nevyužili udičku na "double twist", který by Vraha naoko posunul o level výš. Takto zůstáváme u průměrného, lehce lascivního, feeling good filmu, kde zlo zvítězí nad dobrem. Tři hvězdy. 🙂 (17.06.2024) ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl takovou chemii mezi hlavním hereckým duem. Powell se od druhého Top Gunu zapsal mezi nejobsazovanější herce...A to právem. Charismatu má tento mladík na rozdávání. A mě samotného zajímá, jakým budoucím projektům se upíše. A Adria Arjona? U té se též nějaký ten herecký talent najde. Zejména pak ale pořádný sex-appeal, což tady prokázala několikrát. Jinak za mě škoda, že kromě sehranosti obou zúčastněných se příběh trochu více neutrhl ze řetězu. Samotný námět totiž vybízel k mnoha interesantním alternativám, jakým se ústřední příběhová linka mohla vydat. Ale i tak jsem si to dokázal užít. Alespoň ten závěr malinko překvapil. Za mě fajn pohodová zábava na sobotní odpoledne. Za mě dávám slušných 6,5/10 ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Když je člověk workoholik a jedna práce je mu málo, proč by si tedy profesor nemohl, po přednáškách na škole, přivydělávat jako volavka u policajtů. Aneb Jak jsem poznal vaši matku zabaleno v ostřejší romantické konverzačce, beroucí si inspiraci ze starých noirovek, která se však zbytečně dlouho rozjíždí. A to i přesto, že scénáristicky a dialogově je to fajn… ale co naplat, když to začne dostávat spád až v závěrečné půlhodince. Arjona je kočka, Powell mi přišel konečně jako sympaťák a spolu tvoří dobrou dvojku, ale přeci jen jsem po některých nadšených prvních ohlasech čekal více. ■ AnanAss‘s Score: 6/10 ■ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už od prvých momentov na univerzite je jasné, že Linklater sa nezmenil. To, čo nasleduje, je ale o niečo menej filozofické ako obvykle (ale stále sa "melie a melie", takže žiaden strach), hlavne však ide o oveľa divácky prístupnejší film, než väčšina autorových diel. Keďže som očakával predsa len niečo iné a na film som sa naladil až v jeho druhej polovici, bude nevyhnutné druhé pozretie. Z ústrednej dvojky som hotový nebol, Glen Powell mi príliš nesadol a osobne mám dojem, že by som si Hit Mana viac užil v rotoskopickej podobe. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Scéna s tínedžerom, ktorý dáva Johnsonovi (Glen Powell) videohry, aby zabil jeho mamu, je založená na reálnej udalosti, ktorá sa Garymu Johnsonovi stala. Houstonský tínedžer menom Shawn Quinn, chlapec s IQ 131, dal Johnsonovi sedem počítačových hier Atari, tri dolárové bankovky a 2,30 dolára v drobných, aby zabil jeho spolužiaka, o ktorom si myslel, že sa snaží získať si náklonnosť dievčaťa, ktoré Quinnovi páčilo. (m.a.t.o.)
  • Glen Powell povedal, že sa pustil do písania scenára k tomuto filmu len preto, že chcel hrať postavu Gary Johnsona, ktorú by podľa neho nikdy nedostal: "Jedna vec, ktorú si uvedomujete o Hollywoode, je, že vám nikto nikdy nedá rolu, o ktorej ste snívali. Takže si to musíte upiecť sami."  (Arsenal83)

Reklama

Reklama